Google Currents downloaden

Google Currents van Google Workspace is een zakelijke tool die gebruikt kan worden als sociaal netwerk onder werknemers. Op zoek naar een gratis Google Currents download? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres!

Wat is Google Currents?

Google Currents is een social network voor zakelijk gebruik. Het is geschikt voor interactie, het maken van aankondigingen en het voeren van discussies. Zo voelen werknemers zich meer betrokken en verbonden. Start zelf een community en laat alle neuzen dezelfde kant op wijzen binnen het bedrijf.

  • Sociaal netwerk voor werknemers
  • Voor aankondigingen, discussie en overige interactie
  • Direct ideeën delen met betrokkenen
  • Eenvoudig te customizen dashboard
  • Inzicht in statistieken
  • Belangrijkste content altijd bovenaan

Google Currents downloaden gratis

Wil je gratis Google Currents downloaden? Op deze pagina vind je een download van Google Workspace, waar Currents onderdeel van is. Dit zakelijke abonnement is normaal vanaf €4,68 per maand, maar bij ons gebruik je het 14 dagen gratis. Zo ontdek je meteen of het iets voor jouw bedrijf is! Hoe werkt Google Currents gratis downloaden?

Start de download via de button en kies het juiste besturingssysteem.

Na afloop van de proefperiode beslis je zelf of je het abonnement van Workspace wilt verlengen. Hierbij krijg je ook toegang tot tal van andere handige Google tools, waaronder Drive voor cloudopslag, Docs, Spreadsheets, een zakelijk e-mailadres via Gmail en uitstekende beveiligingsfuncties.

Hoe werkt Google Currents?

Met Google Currents bouw je je eigen productieve community. Als beheerder start je nieuwe groepen en voeg je werknemers toe. Nu kunnen jullie ideeën delen, discussiëren en aankondigingen delen via het handige dashboard. Google Currents is zowel beschikbaar via desktop als op mobiel.

Was je overigens al bekend met Google+? Je kunt Currents ook wel zien als de geüpdatete versie van Google+, maar dan met aanvullende functies voor gebruikers en beheerders.

Topics volgen

Als gebruiker van Currents kies je zelf welke topics voor jou prioriteit hebben. Op basis van machine learning komen de belangrijkste notificaties bovendien bovenaan te staan, vergelijkbaar met andere sociale media. Je kunt ook snel terugzoeken aan de hand van search en notificaties.

Eenvoudig beheer

Als administrator kun je ervoor zorgen dat bepaalde belangrijke notes bij iedereen bovenaan verschijnen, bijvoorbeeld berichten vanuit het management. Het handige is dat je altijd inzicht hebt in de statistieken. Zo zie je hoeveel engagement het bericht heeft en wie waarop reageert. Dat is tevens een goed inzicht om de organisatie beter te leren kennen. Op die manier zie je namelijk waarbij medewerkers het meest betrokken zijn en kun je plannen opstellen om de werknemersbetrokkenheid te verbeteren.

Currents onderdeel van Google Workspace

Google Currents is een van de handige tools uit het Google Workspace abonnement. Dit is een zakelijk abonnement waarbij je ook toegang krijgt tot andere handige Google programma’s, waaronder Docs, Presentaties, Spreadsheets, een eigen zakelijk e-mailadres, cloudopslag en uitstekende beveiliging.

Kortom, een compleet pakket voor efficiënte samenwerking. Met de Currents download op deze pagina krijg je gratis toegang tot een proefperiode van Google Workspace. Probeer het nu en ervaar de voordelen voor jullie organisatie.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Chatten en bellen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Webex.