Kik Messenger downloaden

Met Kik Messenger voor Android en iOS kun je met vrienden, familie én onbekenden chatten, zonder je telefoonnummer prijs te geven. Privacy gegarandeerd! Download Kik app gratis via Downloaden.nl!

Wat is Kik app Nederland?

In contact blijven met je vrienden en familie kan tegenwoordig 24/7. Gratis (video)bellen, chatten of sms’en kan met talloze apps (WhatsApp, Viber, Telegram, etc.). Kik Messenger app is echter wat anders. Want naast het chatten met vrienden en bekenden, kun je de app ook gebruiken om zonder je telefoonnummer prijs te geven nieuwe contacten op te doen!

Waarom Kik Messenger app?

  • Anoniem doordat je chat via een gebruikersnaam
  • Je hoeft geen telefoonnummer te registreren
  • Naast normale chats kun je ook groep chats starten
  • Live gaan voor een groter publiek (bijvoorbeeld met vlogs of zang)
  • Deelnemen aan publieke Kik groepen
  • Foto's, video’s en links versturen
  • De Kik app download is gratis

Gratis Kik app downloaden

Wil je Kik app downloaden, gratis en voor niets? Dan zit je goed op deze pagina. Na het voltooien van de Kik download kun je direct een gebruikersnaam aanmaken en aan de slag. Geef je gebruikersnaam aan mensen die je tegenkomt, of zoek in publieke groepen. Hoe werkt Kik app gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de Kik app download via de button.

Wat is Kik app?

Kik app is een soort WhatsApp, maar dan anoniemer. Een groot voordeel van deze app is namelijk dat je je telefoonnummer niet hoeft te gebruiken. Je maakt een account aan (Kik-ID) en via deze gebruikersnaam kun je toegevoegd worden aan iemands contactenlijst. Handig als je iemand achteraf toch niet mag: dan kun je het contact verwijderen zonder dat ze je telefoonnummer hebben.

Kik dating app

Doordat je dus anoniem kunt blijven wordt de chat app Kik geregeld gebruikt door mensen die aan het daten zijn. Heb je een leukerd ontmoet op stap of ergens anders? Dan hoef je niet je nummer te geven, maar geef je simpelweg je gebruikersnaam. Zo weet je in ieder geval dat je niet lastig gevallen wordt met tientallen berichtjes als je geen zin meer hebt om te reageren.

Kik app publieke groepen

Je kunt ook deelnemen aan publieke groepen. Je zoekt naar specifieke topics via ‘#Onderwerp’ om te zien wat er beschikbaar is. Zo kun je bijvoorbeeld in een groep over muziek gaan. Daar kun je zelfs live gaan als je anderen je stem wilt laten horen.

Kik app review

Kijk je naar de Kik app ervaringen, dan zijn gebruikers erg enthousiast over de anonimiteit in deze app. Maar dat niet alleen, want in reviews delen gebruikers ook geregeld hun Kik gebruikersnaam. Zo kun je dus direct mensen toevoegen en nieuwe contacten opdoen. Niet alleen privé, maar ook in gezellige groepsapps.

Probeer nu de Kik app download!

Kies jij voor Kik Messenger, de chat app met handige extra’s? Download Kik app gratis en probeer het direct. Zo kies je voor anonimiteit en kun je deelnemen aan interessante groep chats. Je kunt Kik app prima naast WhatsApp gebruiken. Veel plezier!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Chatten en bellen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Snapchat.