Apple Books downloaden

Ben je gek op boeken lezen en luisteren? Met Apple Books krijg je gratis titels en nieuwe toppers tot je beschikking! Probeer zelf de gratis Apple Books download!

Wat is Apple Books?

Apple Books is een digitale boekwinkel en lees-applicatie die beschikbaar is op Apple-apparaten, zoals iPhone, iPad en Mac. Je vindt er een grote collectie gratis titels en kunt daarnaast ook de nieuwste e-books kopen. Lees en luister en maak gebruik van handige functies, zoals notities, bladwijzers en favorietenlijstjes.

  • Gigantische collectie digitale lees- en luisterboeken
  • Combinatie van gratis en premium titels
  • Extra functies, zoals notities en bladwijzers
  • Aanbevelingen op basis van wat je leest en luistert
  • Synchronisatie tussen al je apparaten
  • Gratis Apple Books download

Gratis Apple Books download!

Wil je Apple Books downloaden, gratis en voor niets? Dan zit je goed op deze pagina van Downloaden.nl. Binnen enkele klikken heb jij de officiële applicatie tot je beschikking. Daarna kun je direct snuffelen in het aanbod en je favoriete boeken uitkiezen!

Start de Apple Books app download via de button en probeer het gratis!

Waarom Apple Books downloaden?

Apple Books, ook bekend als Apple Book Store of (voorheen) iBooks, is een van de grootste collecties voor digitale lees- en luisterboeken. Blader door de Book Store en Audiobook Store om je favoriete boek te vinden en direct te starten met lezen en luisteren.

Wat erg leuk is aan deze app, is dat er veel gratis titels beschikbaar zijn. Daarnaast betaal je voor nieuwe en populaire titels een bijdrage, die je direct kunt afrekenen met je App-tegoed. Je betaalt dus alleen voor wat je echt wilt.

Leesdoelen met Apple Boeken app

Had je dat ene boek nou wel of niet gelezen? Het is een vraag die je jezelf nooit meer hoeft te stellen als je de Apple Books app gebruikt. Hier houd je namelijk precies bij wat je gelezen hebt. En op basis daarvan kun je ook weer aanbevelingen zien.

Verder kun je ook leesdoelen instellen. Bijvoorbeeld als je dat ene boek al lang hebt liggen en steeds maar weer een reden vindt om het uit te stellen. Nu maak je tijd voor jezelf! De Apple Boeken app motiveert je namelijk om die tijd te pakken!

Apple Audiobook Store

Naast leesboeken biedt Apple Books ook een scala aan luisterboeken. Wat erg handig is, is dat je ook boeken kunt downloaden. Zo kun je offline luisteren wanneer jou dat uitkomt. Bijvoorbeeld met Apple CarPlay als je onderweg bent. Of via je Apple Watch tijdens het sporten. Vertel ook eens tegen Siri tijdens het koken om die ene klassieker af te spelen. De mogelijkheden zijn eindeloos, er gaat een wereld voor je open!

Apple Books synchronisatie 

Soms lees je liever op je iPad, terwijl je op een ander moment misschien de voorkeur geeft aan je smartphone. Het fijne is dat je steeds kunt synchroniseren, zodat je altijd weet waar je gebleven bent. Handig toch?!

Apple Book List maken

Uiteraard stel jij een favorietenlijst op van alle boeken die je nog graag zou willen lezen en luisteren. Alles op één plek, zodat je het eenvoudig terugvindt. Laat je ook eens inspireren door de toplijsten en populaire titels van het moment. Misschien ontdek je wel een nieuwe schrijver of titel in de Apple Boeken app!

Is Apple Books in Nederland beschikbaar?

Absoluut! Hoewel in Nederland bepaalde Apple services vaak wat later geïntroduceerd worden, draait Apple Boeken al even mee. Via de applicatie kun je dan ook zoeken op lees- en luisterboeken in de eigen taal. Niet alle Nederlandse e-books zijn ook verkrijgbaar als audioboek, maar het aanbod blijft gelukkig toenemen.

Gratis Apple Books downloaden!

Welke titel staat er bij jou bovenaan het lijstje? Download Apple Books gratis en snuffel zelf eens rond. Kun je daarna altijd nog beslissen of je een lees- of luisterboek in de wacht wil slepen. Wij zeggen doen! Veel plezier met het ontdekken van boektitels!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Media streamen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is RTL XL.