ConvertXtoDVD downloaden

Met het programma CovertXtoDVD kun je de meest uiteenlopende bestanden op een DVD zetten. Zo kun je jouw zelf opgenomen filmpjes ook gewoon bekijken in een DVD-speler. En om het helemaal af te maken: je kunt ook ondertitels en verschillende menu’s toevoegen. Zo wordt jouw video een volwaardige DVD.

De volgende bestandsformaten kun je omzetten naar DVD

We schreven het net al even: de meest uiteenlopende bestanden kun je met ConvertXtoDVD op een DVD zetten. Denk daarbij niet alleen aan videobestanden (o.a. .AVI, .MOV, .MKV, .WMV, .MP4, .Mpeg, .Divx en .MTS), maar ook aan audio (o.a. .AAC, .WAV, .MP3, .WMA) en verschillende ondertiteling bestandsindelingen (o.a. .SRT, .SUB, .ASS)

DVD's maken

Met ConvertXtoDVD kun je van ieder videobestand een echte DVD maken.

Een van de mooiste functies is misschien nog wel het creëren van een eigen menu: hierdoor krijgt jouw film een echte, professionele uitstraling. Je kunt aan de menu's zelfs video's en muziek toevoegen.

Daarnaast is het mogelijk om kleine bewerkingen aan je bestanden uit te voeren. Denk hierbij vooral aan knip- en plakwerkzaamheden. Heb je een lang bestand waar je een enkele scene uit nodig hebt? Dan kun je dit regelen met ConvertXtoDVD prima doen. Verder kun je makkelijk ongewenste scenes uit een compleet bestand halen, scenes en video’s samenvoegen tot één geheel en frames bijsnijden.

Andere bewerkingsopties bestaan uit:

  • Watermerken toevoegen
  • Ondertiteling toevoegen
  • Film splitsen naar meerdere DVD’s
  • Video roteren, kleurinstellingen aanpassen
  • Video intro toevoegen

Ben je klaar met het bewerken? Dan kun je een preview bekijken van jouw video via de ingebouwde mediaspeler.

DVD's branden

Naast dat je met dit programma je eigen video's om kunt toveren tot een complete DVD, kun je het ook gewoon gebruiken als brander. Zo je meerdere DVD's tegelijk branden, worden bijna alle schijven ondersteunt en kun je een bestand branden als ISO (image) bestand.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Converteren.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is 4Media MP4 to MP3 Converter.