Freemake Video Converter downloaden

Freemake Video Converter heeft het allemaal. Met dit programma is het mogelijk om te converteren, branden, rippen, bewerken en video's naar YouTube te uploaden. Het programma is ontworpen zonder enige beperkingen, verborgen kosten, sneakware of adware! Dit is freeware van hoog niveau en een geweldig alternatief voor betaalde producten.

Wat is het?

Freemake Video Converter is een zeer veelzijdig programma, maar in de eerste plaats ontworpen om te converteren. Er worden dan ook meer dan 200 inputformaten ondersteunt! Is de video in kwestie uitgerust met ondertitels? Deze wordt tijdens het converteer-proces behouden. Daarnaast is het mogelijk om muziek en foto's te importeren, zodat je deze kunt converteren naar een videobestand. Maar er is nog veel meer te vinden in het programma! Wij zetten de belangrijkste opties en functies voor je op een rijtje.

De opvallendste functies van Freemake Video Converter

  • Branden van blu-rays en DVD's (tot wel 40 uur!)
  • Video's rippen naar iedergewenst formaat
  • Diashows en visualisaties onder MP3's zetten
  • Video's bewerken (draaien, spiegelen, samenvoegen, kaders toevoegen, etc.)
  • Video's converteren naar het juiste formaat voor tablets en smartphones

Direct online video's converteren van meer dan 50 sites

Heb je een gave video op bijvoorbeeld YouTube gezien die je ook op je computer wilt hebben staan? Het enige wat je hoeft doen is de URL in Freemake Video Converter plakken en de video wordt gedownload. Zo kun je ook meteen het bestandsformaat aanpassen. 

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Converteren.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is XviD Video Codec.