Freemake Video Converter downloaden

Freemake Video Converter is het enige programma wat je nodig hebt als het gaat om converteren, branden, rippen, bewerken en uploaden van video's. Het programma is ontworpen zonder enige beperkingen, verborgen kosten, sneakware of adware! Dit is freeware van het nieuwe niveau en een hoogwaardig alternatief voor betaalde producten.

Wat is het?

Freemake Video Converter is vooral ontworpen om videobestanden te converteren. Er worden dan ook meer dan 200 formaten ondersteunt. Zat er ondertiteling bij? Die wordt gewoon meegenomen in het proces. Ook kun je muziek en foto's importeren om ze om te zetten in een videobestand. Verder is het ook nog mogelijk om online video's direct op je computer of iTunes te zetten.

Branden van blu-rays en DVD's

Heb je je video's eenmaal naar het juiste bestand of apparaat geconverteerd? Dan kun je ze met hetzelfde programma ook op een schijfje branden. Je kunt zelfs DVD's van 40 uur maken!

Diashows en visualisaties maken

Heb je een mooi nummer gemaakt of ontdekt, maar heb je er alleen een MP3 van? Dan kun je er met Freemake Video Converter mooie visualisaties of een diashow bij maken. Klaar? Dan kun je je creatie direct uploaden naar YouTube.

Bewerken

Je kunt video's niet allen converteren, maar ook bewerken. Denk aan draaien of spiegelen, meerdere video's in een bestand samenvoegen, grootte bepalen, zwarte randen toevoegen, inzoomen en meer.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Converteren.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is WinAVI.