Wondershare UniConverter downloaden

Video’s converteren? Dan zit je goed met deze Wondershare UniConverter download!

Wat is Wondershare UniConverter?

Zoals de naam al doet vermoeden is Wondershare UniConverter een converteer tool. Hiermee zet je video’s om in het gewenste formaat. Deze tool staat tevens bekend als Wondershare Video Converter. Het is populair dankzij de snelheid, kwaliteit, formaatondersteuning en tal van extra functies.

  • 4K/8K/HDR-videoconversie
  • 1000+ formaten ondersteuning
  • Batchcomprimeren zonder snelheidsverlies
  • Tot 90% compressie zonder kwaliteitsverlies
  • Ultrasnel, zelfs met batterijbesparing
  • Free UniConverter trial

Gratis Wondershare UniConverter downloaden

Wil je Wondershare UniConverter downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Je krijgt toegang tot de officiële UniConverter download, die je 7 dagen gratis kunt proberen. Daarna beslis je of je wilt upgraden naar de betaalde versie, waarmee je onbeperkt toegang blijft houden tot deze handige tool. Mocht je je dan toch nog bedenken binnen 30 dagen, dan geniet je van geld-terug-garantie.

  1. Kies het juiste besturingssysteem
  2. Start de UniConverter download via de button
  3. Selecteer download free trial UniConverter en start!

Hoe werkt UniConverter van Wondershare?

Het dashboard van UniConverter is eenvoudig opgezet, waarbij de hoofdfuncties direct te selecteren zijn. Daarna kun je de gewenste parameters aanpassen om tot het gewenste resultaat te komen. Je uploadt de video’s om te converteren en kunt direct aan de slag.

Snelle Wondershare Video Converter!

Wondershare UniConverter staat bekend om de hoge snelheid. Het biedt batchconversie tot 20 mediabestanden in de tijd die normaal nodig is om een enkel bestand te converteren. Ook maakt het gebruik van speciale technieken om batterij te besparen zonder in te leveren op snelheid. Of je nu gebruik maakt van Windows of Mac, UniConverter is ultrasnel.

Ondersteuning van mediaformaten

Wondershare Video Converter ondersteunt tal van apparaten en je kunt ook eenvoudig bestanden delen via de tool. UniConverter ondersteunt tevens meer dan 1000 formaten, waaronder audio- en videoformaten als MP4, MP3, MKV, MOV, en WMV. Het blinkt vooral uit in AV1/VP9/VP8-coders, dit met geoptimaliseerde ondersteuning.

4K/78K/HDR-video’s, geen kwaliteitsverlies

UniConverter van Wondershare zet in op hoge kwaliteit. Ze gaan voor minimaal kwaliteitsverlies tijdens de conversie, zodat een geconverteerde video nauwelijks van het origineel te onderscheiden is. Je configureert instellingen voor onder meer framerate, bitrate, resolutie. Ook andere parameters kun je aanpassen.

Integreer andere video bewerkingstools

Naast het converteren van video’s, kun je tevens gebruik maken van andere functies van Wondershare. Zo kun je bijvoorbeeld een Wondershare video-editor integreren, zodat je ondertitels en watermerken kunt toevoegen. Je kunt deze vervolgens direct afspelen met de videospeler, of een DVD branden. Je ontdekt hier meer tools van Wondershare.

Probeer gratis Wondershare Uniconverter download!

Download UniConverter Video Converter helemaal gratis en ontdek in 7 dagen zelf het gemak van deze tool. Daarna kun je ervoor kiezen om te upgraden (vanaf $49,99), zodat je het programma kunt blijven gebruiken wanneer je maar wilt.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Converteren.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Format Factory.