Grand Prix Radio downloaden

Krijg je geen genoeg van Formule 1 uitzendingen en wil je dit combineren met het commentaar van Olav Mol? Dan zit je goed met de Grand Prix Radio app (ook bekend als F1 Radio Olav Mol). Download hem gratis via Downloaden.nl!

Update maart 2023: De Nederlandse radiorechten van Formule 1 zijn overgenomen door Viaplay, wat betekent dat je Grand Prix Radio alleen nog via België kunt beluisteren. We vertellen je hieronder hoe dat werkt.

Grand Prix Radio gratis downloaden

Wil je Grand Prix Radio downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres. Geniet voortaan van live commentaar van de bekende F1 commentator Olav Mol en luister na de races naar de heerlijkste muziek.

Door het overnemen van de radiorechten (maart 2023), moet je voortaan een omweg volgen om van het commentaar van Olav Mol en Jack Plooij te genieten. We vertellen je hoe!

Hoe werkt gratis Grand Prix Radio downloaden?

 1. Gebruik een VPN service, zoals NordVPN
 2. Stel je locatie in op België
 3. Gebruik de gratis Grand Prix Radio download via deze pagina
 4. Kies het juiste besturingssysteem
 5. Klik op ‘GPR met live commentaar’ en voilà, het verslag van F1 start!

Let op, als je geolocatie via VPN niet (goed) is ingesteld op België, dan kun je het live commentaar niet beluisteren. Je krijgt dan bij stap 5 het radiostation te horen in plaats van het commentaar. Het goed instellen van de VPN op België is dus essentieel.

Wat is Grand Prix Radio app?

Grand Prix Radio combineert het beste van muziek en Formule 1. De app is opgericht door Formule 1 commentator en voormalig Radio DJ Alexander Stevens. Dit is dé place to be voor het luisteren van live commentaar van Formule 1 races. Maar ook voor danceable hits en classics ben je er aan het juiste adres.

 • Grand Prix Radio live F1 stream
 • Commentaar F1 Olav Mol
 • Geluid loopt synchroon met de race
 • Ook radio luisteren: dance hits en classics
 • Commentaar Max Verstappen, Lewis Hamilton en andere coureurs
 • Combineer met Viaplay of F1 TV Pro voor de beste kijk-luisterervaring
 • Grand Prix Radio gratis luisteren!

Kijk Formule 1 via F1 TV Pro of Viaplay

Leuk dat live F1 commentaar, maar dan moet je natuurlijk ook nog weten hoe je Formule 1 kunt kijken. Dat kan op twee manieren die we graag aan je toelichten.

F1 TV Pro: It’s in a name… Met deze app stream je elke F1 sessie live en krijg je toegang tot alle onboard-camera’s. Maar dat is nog niet alles, want je kijkt ook ruim 650 historische races terug en kunt tevens de F2, F3 en Porsche Supercup kijken. Het is de beste keuze voor de grootste race fans en je kunt perfect F1 TV Pro en Grand Prix Radio app combineren!

Je kunt hier F1 TV Pro Downloaden

Viaplay: Wie graag Formule 1 kijkt en daarnaast gek is op darts, voetbal, alsook films en series die kiest beter voor de app Viaplay. Met een ruim aanbod aan sports, blockbusters en exclusieve (Nederlandse) Viaplay Originals krijg je toegang tot uren kijkplezier. Ook is er veel content voor kids op te vinden. Met Viaplay ontdek je een gevarieerd aanbod en mis je daarnaast geen enkele F1 race meer. Je kunt perfect Viaplay en Grand Prix Radio combineren voor de complete F1 ervaring!

Je kunt hier Viaplay downloaden

Grand Prix Radio Olav Mol synchroniseren

Zo, nu je weet hoe je ook Formule 1 kunt kijken is het tijd om tijdens het kijken de Grand Prix Radio aan te zetten voor het live commentaar van Olav Mol. En natuurlijk wil je niet eerst horen dat er een crash is geweest al voordat je de beelden gezien hebt. En daar hebben de makers uiteraard goed op ingespeeld. Wanneer je kijkt naar een willekeurige race op een van bovengenoemde kanalen dan kun je de app Grand Prix Radio synchroniseren met het beeld, via de sliderfunctie. Zo weet je zeker dat F1 beeld en geluid gelijk lopen, handig!

Grand Prix Radio fm muziek luisteren

Naast het live commentaar op Formule 1 heb je nog een andere goede reden om de gratis Grand Prix Radio te downloaden. Je geniet er namelijk ook van heerlijke muziek. Het radiostation is naast het Formule 1 commentaar van Olav Mol verdeeld in twee extra kanalen: Grand Prix Radio Dance en Grand Prix Radio Classics. En je raadt het al, via de ene zender gooi je je dansmoves in de strijd en via de andere geniet je van good old music.

Grand Prix Radio live verslag

Om live te luisteren ben je het beste al vijf minuten voor aanvang van de race aanwezig, zodat je rustig de tijd hebt om te settelen en synchroniseren. Wat ook nog handig is om te weten: loopt Grand Prix Radio vast? Schakel dan over naar een van de muziekkanalen. De hoofd stream van Grand Prix Radio kan door de populariteit wel eens overbelast geraken en door over te schakelen wordt die hoofd stream minder belast. De live uitzending is uiteraard hetzelfde. Voor maximaal gebruiksgemak is het aan te raden de app te gebruiken, maar indien gewenst kan Grand Prix Radio via internet ook beluisterd worden.

Grand Prix Radio podcast

Wie echt geen genoeg krijgt van F1 die luistert naar de podcast F1 aan Tafel met Olav Mol, Jack Plooij en gasten. Deze is via Grand Prix Radio onbeperkt te luisteren en steeds weer komen er nieuwe afleveringen live. Download Grand Prix Radio en mis geen enkele Formule 1 aan Tafel podcast.

Grand Prix Radio NL downloaden + F1 kijken!

Dus, tijd om te genieten van alle Formule 1 races en het beste commentaar? Download Grand Prix Radio gratis en combineer dus met F1 TV Pro of Viaplay. Zo ga je voor de beste kijk- en luisterervaring van alle races, ieder race weekend weer!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is SoundCloud.