SONOS app downloaden

Op zoek naar de officiële Sonos app om Sonos producten te installeren en te bedienen? Maak dan gebruik van deze gratis Sonos app download!

Wat is Sonos app?

Sonos app is dé app waarmee je voortaan al je Sonos producten kunt bedienen. De Sonos applicatie is dus specifiek bedoeld voor mensen die Sonos systemen in huis hebben. Denk aan één of meerdere Sonos boxen of een complete home cinema set. Je creëert je eigen systeem met speakers, soundbars en andere componenten die allemaal verbinding maken via wifi. Via de Sonos app koppel je alles aan elkaar en stem je apparaten af.

  • Eenvoudig speakers toevoegen in huis
  • Bediening vanuit elke ruimte in huis
  • Sonos app gebruiken via smartphone, tablet en desktop
  • Afspeellijsten maken voor muziek en luisterboeken
  • Instellingen tot in detail regelen: zoals frequenties en nachtmodus
  • Toegang tot de exclusieve Sonos Radio
  • Steeds weer nieuwe features en Sonos app updates

Gratis Sonos app downloaden

Wil de je officiële Sonos app downloaden, gratis en voor niets? Dan zit je goed op Downloaden.nl. Veel mensen geven de voorkeur aan de Sonos app via smartphone of tablet (iOS of Android), maar je kunt ook de Sonos app Windows of de Sonos app Mac downloaden als je de instellingen liever vanaf desktop beheert. Hoe werkt de Sonos app gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de officiële Sonos app download via de button.

Sonos app download is compatibel met iOS, Android, Windows en MacOS.

Hoe werkt Sonos app?

De belangrijkste reden om de Sonos app te gebruiken is dat je eenvoudig al je producten van Sonos instelt. Je koppelt ze aan elkaar en kunt ze afzonderlijk of tegelijkertijd vanuit alle ruimtes in huis bedienen. Laat dezelfde sound klinken door heel het huis of zet in elke ruimte een ander liedje op. Een luisterboek terwijl je in bad zit of een muziekje terwijl je in de keuken staat? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Extra Sonos app instellingen

Je verbetert je home cinema-beleving door de instellingen helemaal naar wens te programmeren. Zo kun je bijvoorbeeld frequenties van menselijke stemmen benadrukken om dialogen meer tot hun recht te laten komen. Vanaf een bepaald tijdstip stel je optioneel de nachtmodus in, waarmee je harde geluidseffecten beperkt.

Handige Sonos app services

Sonos app brengt handige functies samen in één app. Zo kun je in de applicatie bijvoorbeeld ook afspeellijsten opslaan, zowel voor muziek als podcasts en luisterboeken. Stel ook de spraak assistent in om handsfree je favoriete songs af te spelen.

Gratis Sonos Radio

Ben je gek op de radio? Dan maak je met de Sonos app gratis gebruik van de Sonos Radio. Je krijgt hiermee toegang tot meer dan 60.000 stations. Naast liedjes luister je ook naar live radioprogramma’s. Als dat niet als muziek in de oren klinkt dan weten wij het ook niet meer.

Verschil Sonos S1 en Sonos S2 app

Momenteel is generatie 2 van de Sonos app op de markt, genaamd Sonos S2 app. Voorheen was dit de Sonos S1 app. Wat is het verschil tussen Sonos S1 en S2? S1 richt zich op de oudere apparaten van Sonos, terwijl S2 ook ondersteuning biedt aan huidige en de nieuwste Sonos producten.

Je kunt dus het beste Sonos S2 downloaden (automatisch), want die is compatibel met vrijwel alle Sonos apparaten. Mochten jouw Sonos apparaten té oud zijn voor deze nieuwste Sonos app, en dus niet compatibel zijn met S2, dan download je de Sonos S1 Controller app. Voorbeelden zijn Sonos Bridge, Sonos Connect Gen 1, Sonos Play:5 Gen 1 en Sonos ZonePlayer 80, 90, 100 en 120.

Sonos app installeren!

Heb jij een of meerdere Sonos producten in huis? Maak dan nu gebruik van deze officiële download van Sonos app en snuffel rond tussen de grote hoeveelheid instellingen en services om nóg meer uit jouw geluidservaring te halen. Sonos app update regelmatig, zodat je toegang krijgt tot nog meer features. Enjoy!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Napster.