Viaplay downloaden

Onbeperkt Formula 1 kijken, sporten met Bundesliga, PDC darts en toffe films en series? Maak kennis met streamingsdienst Viaplay. En online Viaplay downloaden doe je natuurlijk via Downloaden.nl!

Wat is Viaplay?

Er poppen steeds meer streamingsdiensten uit de grond. Een daarvan is Viaplay en voor liefhebbers van sport is dat absoluut een dienst die ze niet aan hun neus voorbij moeten laten gaan. Naast premium live sporten ontdek je ook tal van Hollywood films en series, kinderprogramma’s en de unieke Viaplay Originals. Het ontdekken waard!

 • Online streaming service
 • Premium live sporten, als Formule 1, PDC Darts & Bundesliga
 • Hollywood Blockbusters
 • Diverse films & series
 • Ook veel content voor kids
 • Exclusieve Viaplay (Nederlandse) Originals

Viaplay gratis downloaden

Wil je Viaplay downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op deze pagina van Downloaden.nl aan het juiste adres. Installeer de Viaplay app, log in met je account en kijk onbeperkt naar sport, films en series. Hoe werkt gratis Viaplay downloaden?

 1. Start de download via de button
 2. Kies het juiste besturingssysteem
  Viaplay desktop, Viaplay Android of Viaplay iOS
 3. Maak een Viaplay account aan of log in en watch!

Wat is er te zien op Viaplay?

Viaplay heeft vooral op het gebied van sports heel wat moois voor je in petto. Maar ook de Viaplay Originals geven het aanbod iets unieks, films die je niet via andere platformen kunt bekijken. Dit aanbod wordt naar verwachting steeds verder uitgebreid. Hieronder nog kort de highlights op het gebied van sport.

 • Formule 1: Zandvoort, Bahrain International Circuit en Circuit de Barcelona-Catalunya, waar de race ook is, door via Viaplay Formule 1 te kijken laat je geen race meer aan je voorbijgaan.
 • PDC Darts: Viaplay heeft de uitzendrechten van Darts overgenomen, waardoor je bijvoorbeeld naar PDC Darts en UK Open kijkt. Geniet jij ook zo van kijken naar dit fascinerende spel?
 • Bundesliga: Partners die vinden dat hun man al genoeg voetbal kijkt die skippen Viaplay misschien liever, want met Viaplay Bundesliga krijg je er weer een competitie bij, de hoogste in het betalend Duits voetbal.
 • Premier League: Vanaf augustus 2022 is ook Premier League live te zien op Viaplay. Dit is de hoogste Engelse voetbalcompetitie.

ferrari formule 1

Viaplay koppelen aan ieder apparaat

Download Viaplay op deze pagina voor desktop, tablet of smartphone en maak je account aan. Daarna kun je Viaplay koppelen aan ieder apparaat met dezelfde account. Zo kun je hem bijvoorbeeld installeren op je LG, Philips of Samsung tv of streamen via Chromecast, Apple TV en Android TV. Viaplay is altijd binnen handbereik!

Waar komt Viaplay vandaan?

De premium online streamingsdienst Viaplay is van de NENT groep. Dit bedrijf focust zich met diverse streamingservices vooral op het gebied Scandinavië, alsook op de Balkan. Sinds maart 2022 zijn ze met Viaplay ook in Nederland actief.

Wat kost Viaplay?

De app Viaplay is gratis te downloaden. Om in te loggen moet je lid worden en een abonnement afsluiten voor €15,99 per maand of voor €153,48 per jaar (€12,79 per maand). Een Viaplay gratis proefperiode? Op moment van schrijven is die er helaas geen. Het goede nieuws is wel dat je als klant van KPN of Ziggo Viaplay korting krijgt. Daarnaast kun je een Viaplay vouchercode invullen mocht je er een weten te bemachtigen. Bovendien kun je op 2 schermen tegelijk streamen, waardoor je het Viaplay abonnement samen met iemand kunt delen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Media streamen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Apple Podcasts.