Popcorn Time downloaden

De streamingsdienst Popcorn Time is sinds januari 2022 definitief stopgezet. Op zoek naar alternatieven? We hebben hier andere downloads voor gratis films kijken voor je klaarstaan!

Popcorn Time: gratis films kijken zonder downloaden. Bij ons kun je veilig, snel en geheel gratis de app Popcorn Time downloaden voor Windows, Mac, iOS en Android!

Door de komst van Popcorn Time is het wel heel makkelijk geworden om snel en gratis films en series te kijken. Open de app, zoek naar je favoriete titel en start de content. Je hoeft nooit meer te wachten tot jouw favoriete series eindelijk te downloaden zijn. Via Popcorn Time kun je meteen al je favoriete content kijken!

Waarom Popcorn Time?

  • Aanbod van duizenden nationale in internationale films in top kwaliteit
  • Beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android
  • Zeer gebruiksvriendelijk, interface lijkt op die van Netflix
  • Popcorn Time naar je tv streamen met Chromecast
  • Ingebouwde VPN client

Uren wachten tot er eindelijk een film of serie op je computer staat, virussen en andere rommel en een trage computer. Downloaden via het BitTorrent netwerk gaat niet altijd over rozen. Daarom is Popcorn Time ook zo handig! Deze dienst maakt gebruik van hetzelfde netwerk, maar in plaats van dat er een hele film op je harde schijf komt te staan, wordt er telkens maar een klein stukje opgeslagen. Deze stukjes worden vervolgens achter elkaar en zonder te haperen afgespeeld, zodat er een hele film ontstaat. En na gebruik, verdwijnt alle content weer van je apparaat. Zo kun jij genieten van de nieuwste films en series, maar dan zonder te betalen. Gratis Netflix dus!

Zo begin je met Popcorn Time:

Direct na het downloaden en een korte installatie heb je toegang tot alle content die er op Popcorn Time te vinden is. In het hoofdscherm zie je meteen een overzicht met suggesties, of zoek een serie of film uit op basis van genre, beoordelingen en populariteit. Ben je echt gericht op zoek naar een bepaalde titel? Dan kun je deze natuurlijk gewoon vinden via de 'Zoek' optie. Iedere titel bevat een uitgebreide beschrijving en de filmposter, zodat jij de beste keuze kunt maken.

Voor een optimale filmervaring kun je de beeldkwaliteit bepalen (tot 1080P = HD) en Nederlandse ondertiteling selecteren.

Gratis film kijken zonder te downloaden

Als je een film of serie via Popcorn Time start, ontvang je via 'peers' (andere gebruikers van popcorn Time en dus delers van torrents) tijdelijke bestanden. Deze data worden met een kleine buffer opgeslagen, zodat je film of serie zonder schokken afspeelt. Tijdens het afspelen van de film deel jij de tijdelijke bestanden ook weer automatisch met andere gebruikers. Zo ontstaat er een uitgebreid netwerk, waarbij iedereen elkaar helpt om zijn of haar favoriete films en series te kijken. Na afloop van een titel, worden alle data weer van je apparaat verwijderd.

Gebruik een VPN verbinding

Het is niet legaal om deze software te gebruiken, maar er bestaan wel manieren om de wetgeving te omzeilen. Een veilige manier om toch te kijken, is door gebruik te maken van een VPN-verbinding (Virtual Private Network). Hierdoor surf je via een ander IP-adres en blijft je echte identiteit dus anoniem. Je kunt bij ons een van de veilige en gratis VPN-diensten downloaden, maar Popcorn Time zelf biedt ook een VPN aan.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Media streamen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Upflix.