F1 TV Pro downloaden

Kun je geen genoeg krijgen van de Formule 1? Ga dan voor deze F1 TV download. Daarmee kijk je onbeperkt al je favoriete races, zowel F1, F2, F3 en de Porsche Supercup!

Wat is F1 TV app?

De Formule 1 TV app is ideaal voor iedere liefhebber van autosport. Voortaan mis je geen enkele livestream meer en heb je toegang tot alle onboard-camera’s en radio. Ook herhalingen bekijken behoort tot de mogelijkheden. Of geniet van exclusieve documentaires en kom alles te weten wat je wilt over deze unieke sport.

  • Livestream elke sessie van alle GP’s F1, F2, F3 en Porsche Supercup
  • Toegang tot F1 onboard-camera’s en boardradio
  • Bekijk onbeperkt herhalingen
  • Ontdek ruim 650 historische races
  • Ook exclusieve documentaires
  • Met F1 TV gids, tijden en opstellingen

F1 TV gratis downloaden

Wil je gratis F1 TV downloaden? Helaas is de actie met de gratis F1 TV proefperiode momenteel voorbij. Je kunt wel de app gratis op je telefoon installeren, maar je betaalt een maandelijkse bijdrage. Wat zijn de F1 TV Pro kosten? €11,90 per maand. Korting op F1 TV? Betaal dan direct in één keer voor een heel jaar en bespaar bijna €50. Hoe werkt F1 TV Pro downloaden?

  1. Start de F1 TV download via de button
  2. Kies het juiste besturingssysteem
  3. Ontdek de huidige F1 TV Pro aanbieding (aanbod is wisselend)
  4. Maak je account aan en log in op alle gewenste apparaten

Live kijken met F1 TV Pro Nederland

De F1 TV (Pro) app biedt alles wat je je wensen kan op het gebied van deze sport. Uiteraard zonder reclame en met een scala aan functies. Dat begint al met het streamen van alle Formula 1 sessies van het GP-weekend live en on-demand. Daarnaast kun je ook Formule 2 en Formule 3 kijken, alsook de Porsche Supercup en W-series. Uiteraard houd je livetijden, coureuroverzicht en analyses via de app tot in de puntjes bij.

max verstappen red bull auto no 33

Historische Formule 1 beelden en race documentaires

Daarnaast krijg je ook toegang tot ruim 2000 uur aan historisch racemateriaal. Daar ben je dus wel even zoet mee. De mooiste finishes, uitdagende bochten en enorme crashes, je krijgt het allemaal mee. In exclusieve programma’s zoals documentaires wordt alles met deskundig commentaar en analyses toegelicht. En je kunt iedere race zo vaak terugkijken als je maar wilt.

Kies F1 taal, commentatoren, camera’s

Meeluisteren met je favoriete coureur en teams, een bepaalde camera volgen en het commentaar in een bepaalde taal afspelen? Allemaal mogelijk. Zo switch je binnen een mum van tijd tussen Engels en Nederlands commentaar en diverse onboard-camera’s.

F1 TV Chromecast koppelen of onderweg kijken

Zonder extra F1 TV kosten kun je de app tegelijkertijd gebruiken op liefst zes apparaten. Kijk via desktop, zend op je tv uit via Chromecast of installeer de F1 TV app op je smart-tv. Zo kijk je de races altijd op je favoriete scherm, waar en wanneer je maar wilt. Wat zo gaaf is aan dat streamen op maximaal zes schermen, is dat je dus ook tegelijkertijd meerdere schermen naast elkaar kunt zetten om verschillende coureurs en/of camera’s te volgen. Installeer jezelf voor de tv, met daarnaast je laptop, tablet en smartphone, om het maximale eruit te halen.

F1 TV Pro 2022

Steeds meer mensen vragen zich af hoe je Formule 1 kunt kijken, omdat dat in 2021 nog verkrijgbaar was via Ziggo Sport. Tegenwoordig heb je dus een F1 TV Pro abonnement nodig, of een abonnement op Viaplay. Deze laatste optie is prijziger, maar daarbij krijg je ook toegang tot andere sporten (Premier League, Bundesliga, DPC Darts) en daarnaast ook films en series. Dus maar net wat je voorkeur geniet. Wij wensen je in ieder geval alvast veel plezier met het kijken van de races!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Media streamen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Amazon Prime.