TV Uitzendingen Downloaden

Wat is er beter dan je favoriete tv-serie op DVD te hebben en te bekijken wanneer jij maar wilt? Jammer genoeg komen niet alle series uit op DVD en is dit wel het geval, dan zijn ze vaak duur. Heb je aan een bepaalde aflevering speciale herinneringen, bijvoorbeeld omdat iemand in voorkomt die jij kent? Dan is het fijn om dat terug te kunnen kijken.

Een oplossing is om programma's en series terug te kijken via websites van de televisiezender en de gemist opties via digitale televisie. Een nadeel is hierbij dat de uitzendingen niet altijd beschikbaar blijven. Daar hebben wij gelukkig een oplossing voor! Er zijn verschillende programma's die het mogelijk maken om streams (uitzendingen) te downloaden. 

Software om televisie uitzendingen te downloaden

Met het gratis programma GemistDownloader is het mogelijk om televisie uitzendingen te downloaden van Uitzending Gemist (Nederland 1, 2 en 3), RTL XL (Alle RTL zenders) en Nickelodeon.nl/videos. Het bevat geen reclames en is virusvrij. De uitzendingen worden gedownload in het formaat dat jij wilt. Dit kan zijn: WMV, MP4, MPEG, AVI, FLV, DivX, XviD, 3GP video en MP3 audio. Het is een zeer gebruiksvriendelijk programma dat is opgedeeld in drie stappen. 

Vanaf nu hoef je niets meer te missen. Heb je even geen tijd om iets te kijken? Dan kun je eenvoudig een televisieuitzending downloaden. Als je dan een keer tijd en zin hebt, kun je op je gemak van je favoriete programma's genieten. Wil je er echt zeker van zijn dat je het programma nog eens kunt kijken? Dan kun je het op een dvd branden. Het programma DVD Fab kan je daarbij helpen.