Spotnet 2.0 downloaden

Gratis Spotnet 2.0 voor Windows downloaden? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres!

Spotnet 2.0 voor Windows

Ben je bekend met Spotnet? Met deze gratis download voor Usenet (nieuwsgroepen) zoek je onbeperkt naar films, muziek, games en e-books. Spotnet 2.0 is een variant van Spotnet 1.9, die je ook hier op Downloaden.nl downloadt. Er wordt weleens gedacht dat Spotnet 2.0 een verbeterde versie is van Spotnet 1.9, maar dat is niet waar. Versie 2.0 is ontwikkeld door andere techneuten (onbekend wie) en is net iets anders ingericht dan de 1.9 variant.

De functies van Spotnet 2.0:

 • Onbeperkt films, muziek, games en e-books downloaden
 • Snel en veilig in gebruik (verbeterde spamfilter)
 • Gebruiken in combinatie met een Usenet abonnement
 • Zelf spots aanmelden/toevoegen
 • Uitgebreide hulp en tips bij verbindingsproblemen
 • Verschillende Spotnet views, bijvoorbeeld als thumbnails
 • Uitpakken van Winrar met nieuwste SABnzbd 
 • In Nederlands en Engels beschikbaar

Hoe werkt Spotnet 2.0? Gratis downloaden

Wil je Spotnet 2.0 downloaden? Dan zit je goed op Downloaden.nl. Volg de stappen en ga direct aan de slag met het downloaden van spots. Hoe werkt gratis Spotnet 2.0 downloaden?

Hoe werkt Spotnet?

 1. Start de download via de button
 2. Kies Spotnet 2.0 voor Windows (heb je een Mac, wijk dan uit naar Spotlite)
 3. Koppel je Usenet Provider en start direct met het zoeken naar spots

Usenet provider koppelen aan Spotnet 2.0

Om gebruik te kunnen maken van Spotnet 2.0 of een andere Usenet download is het nodig om een Usenet abonnement af te sluiten. Dit kost meestal enkele euro’s per maand. Bij het afsluiten van een abonnement op Usenet let je naast de prijs ook op de snelheid, downloadlimiet, aantal verbindingen, retentie (periode dat bestanden online staan) en de SSL-mogelijkheid.

Hoe meer je wil downloaden via Spotnet 2.0, hoe relevanter het is om een sneller abonnement het hoog downloadlimiet te nemen. Wil je eerst testen of Spotnet 2.0 iets voor jou is? Meld je dan aan bij UsenetBucket, deze is 7 dagen gratis in gebruik (daarna vanaf €2,95 per maand).

Maak hier je gratis UsenetBucket account aan.

Spots ophalen en downloaden

Nadat je je Usenet provider hebt gekoppeld haalt Spotnet 2.0 de gewenste spots (bestanden) op. De eerste keer kan dit best wat tijd in beslag nemen. De keren daarop worden alleen de nieuwste spots opgehaald.

Zoek tussen de spots en download je favorieten. Van films en series tot boeken, games en muziek, mogelijkheden genoeg!

Open-source software en vrije werken

Wellicht valt het je op dat er naast normale bestanden (bijvoorbeeld open-source software en vrije werken) ook auteursrechtelijke bestanden te vinden zijn. Het is volgens de Nederlandse wet niet toegestaan om beschermd materiaal te verspreiden en te downloaden. Je bent zelf verantwoordelijk voor wat je doet en downloadt. Wij raden je namens Downloaden.nl dan ook aan om je te verdiepen in wat je wel en niet mag downloaden en hier tevens naar te handelen.

Spotnet 1.9 of 2.0 downloaden?

Twijfel je of Spotnet 1.9 of 2.0 beter bij je past? Versie 2.0 heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van versie 1.9. Zo heeft Spotnet 2.0 een verbeterde spamfilter en geeft uitgebreidere tips bij verbindingsproblemen. Tevens is de Engelse taal beschikbaar en is de snelheid van het openen van spots verhoogd. Wel krijg je voortaan automatische meldingen wanneer je een reactie plaatst binnen het programma: ‘dit bericht is gepost met Spotnet 2’. Dit wordt door gebruikers dan juist weer gezien als nadelige ontwikkeling.

Liever Spotnet 1.9 downloaden? Dat kan hier. Wil je Spotnet 2.0 downloaden en had je al een vorige Spotnet versie op je desktop staan? Geen probleem, de koppeling op het bureaublad wordt overschreven door Spotnet 2.0 én het is dan niet meer nodig om opnieuw je Usenet provider te koppelen. Bijkomend voordeel is dat je beide versies via programma’s nog wel kunt openen, dus je kunt altijd nog switchen. Kortom, goede reden om aan de slag te gaan met Spotnet. Start hier direct je gratis Windows Spotnet 2.0 download!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Nieuwslezers (Downloaden via usenet).

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Grabit.