Q-Park App downloaden

Zoek je een parkeer app zonder transactiekosten? Dan zit je goed met deze Q-Park download voor iOS of Android!

Wat is Q-Park app?

De Q-Parking app is zoals de naam wellicht al doet vermoeden een parkeer app om te parkeren in Q-parkings. Met de Q-Park app vind je razendsnel een parkeerplek in een van de garages of op straat. En je kunt dus ook direct via mobiel betalen. In tegenstelling tot de meeste parkeer apps betaal je met de Q-Park app géén transactiekosten.

  • Parkeren in meer dan 140 Q-Park garages en op straat
  • Je betaalt alleen voor de parkeertijd, zonder transactiekosten
  • Voorkom gedoe met parkeertickets en pasjes
  • Rijd garages in en uit op kenteken
  • Gratis Q-Park app: Android en iOS

Gratis Q-Park app downloaden

Wil je Q-Park app downloaden, gratis, en daarmee kiezen voor een parkeer app waarbij je geen transactiekosten betaalt? Dan zit je goed met deze gratis Q-Park download! Vind voortaan eenvoudig een parkeerplaats dichtbij waar je moet zijn. Hoe werkt Q-Park app gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de Q-Park app download.

Hoe werkt Q-Park app?

De Q-Park Mobiel Parkeren app is in het leven geroepen om het jou als parkeerder gemakkelijker te maken. Je koppelt eenvoudig je kenteken en -indien je een Q-Park abonnement hebt ook je abonnement- en voortaan kun je direct doorrijden bij de slagbomen. Na het downloaden van Q-Park app Mobiel Parkeren maak je een gratis account aan, voeg je je kenteken en een betaalmethode toe (iDEAL, Mastercard, Visa, Bancontact) en dan ben je ready to go!

Q-Park Mobiel Parkeren zakelijk

Ook zakelijk kan de Q-Park app gebruikt worden! Voor ieder bedrijf een goede parkeeroplossing! In de app van Q-Park vind je namelijk alle parkeertransacties terug, wat ideaal is om bonnetjes te declareren. Dat parkeren met de Q-Park app scheelt bovendien veel tijd, en tijd is geld, toch?!

Q-Park: centrum parkeren

Q-Park biedt tal van locaties, waaronder veel in de grote steden. Denk aan Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Maastricht, Utrecht en andere grote steden. Via de Q-Park app vind je razendsnel alle locaties terug. Zo kun je ook zoeken naar de Q-parkings in een stad naar keuze. Via het kaartje zie je hoever je verwijderd bent van de betreffende parking. Q-Park biedt zowel parkeerplaatsen midden in het centrum als wat verder daarvan af.

Q-Park app kosten: geen transactiekosten!

Waar veel andere parkeer apps transactiekosten vragen, betaal je bij Q-Park Mobiel Parkeren niets extra’s. Je betaalt dus alleen de reguliere parkeerkosten die je anders ook zou moeten betalen. Dat geldt zowel voor parkeren in de garages als parkeren op straat. Kortom, Q-Park app is een extra service die volledig kosteloos is en je veel tijd en moeite bespaart.

App Q-Park download: probeer nu!

Parkeer jij regelmatig in een Q-Park of zou je dat willen gaan doen? Dan is de Q-Park parkeer app echt perfect voor jou. Zoek op stad, bekijk alle parkeermogelijkheden en spot razendsnel een parkeervak nabij je bestemming. Zo vind je ook altijd eenvoudig je auto terug. Probeer nu zelf de Q-Park app download en parkeer zonder transactiekosten.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Parkeer apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Yellowbrick.