Parkmobile downloaden

Ben je op zoek naar een handige parkeer app download? Dan zit je goed met de Parkmobile app! Gratis verkrijgbaar via Downloaden.nl!

Wat is Parkmobile?

Parkmobile is een van de vele parkeer apps. Waarom kiezen voor deze applicatie? Het is een van de beste parkeer apps, of zoals ze zelf zeggen: de nr. 1 parkeerapp! Met Parkmobile vind je razendsnel je parkeerplaats in iedere stad en betaal je per minuut. Niet meer nadenken hoe lang je wilt blijven, maar simpelweg achteraf betalen voor de tijd die je werkelijk gestaan hebt. Werkt handig, bespaart geld en tijd én voorkomt parkeerboetes!

  • Nooit meer naar de parkeerautomaat
  • Razendsnel plek zoeken waar je ook bent
  • Optie om parkeerplaats te reserveren
  • Zoeken op adres, locatie of op parkeertarieven
  • Boetes voorkomen en betalen per minuut
  • Volgens velen de beste parkeer app

Gratis Parkmobile downloaden

Wil je Parkmobile downloaden, gratis en voor niets? Dan zit je goed op deze pagina. Installeer de officiële versie en parkeer voortaan waar en wanneer je maar wilt, zonder dat je nog moeite hoeft te doen om de parkeerautomaat op te zoeken. Hoe werkt Parkmobile gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de Parkmobile app download via de button.

Hoe werkt Parkmobile?

Vanaf nu is je smartphone de parkeerautomaat. En een hele handige, want je activeert je parkeerplek op het moment dat je bij je auto weggaat, en zet de timer op stop als je terug bent. Je betaalt normaliter €0,39 per transactie (Parkmobile kosten zijn mogelijk aan verandering onderhevig).

Parkeer je regelmatig, meer dan zeven keer per maand? Dan kun je beter een Parkmobile abonnement nemen. Je betaalt dan €2,50 per maand en bent voortaan van de transactiekosten af. Je betaalt verder altijd (achteraf) het reguliere parkeertarief. Aan het einde van de maand krijg je een factuur met daarop al je parkeertransacties.

Parkmobile parkeergarage vinden

Hè, sta je weer in een onbekende stad en heb je geen idee wat nu de goedkoopste of dichtstbijzijnde parkeerplaats is. Dat probleem wordt de wereld uitgeholpen met de Parkmobile Find & Park functionaliteit. Je zoekt op basis van adres, locatie of parkeerzone en ontdekt ook in welke straten je de meeste kans hebt op succes.

Optioneel kun je zelfs parkeerplekken reserveren in een van de vele ParkBee garages. Hier is eigenlijk altijd plek en wanneer je aankomt open je de slagboom met je Parkmobile app. Deze parkeergarages zijn bovendien vaak stukken voordeliger dan parkeren op straat. Handig als je lang wilt parkeren, bijvoorbeeld bij luchthaven Schiphol.

Parkmobile vergeten uit te zetten

Soms kan men huiverig zijn over een dergelijke app, want wat nou als er een internetstoring is of als je hem vergeet uit te zetten? Geen nood, want ook per sms kun je de parkeeractie stoppen (sms Q naar 4111 of bel de Parkmobile klantenservice). Als je hem per ongeluk vergeet te stoppen dan eindigt de teller automatisch wanneer de maximale parkeerduur is bereikt (vaak om 23.59 uur de volgende dag).

Om dit te voorkomen kun je Parkmobile pushberichten instellen. Dit kan zelfs op basis van GPS. Dus als je wegrijdt van de parking dan krijg je een notificatie als er op basis van de locatie opgemerkt wordt dat je niet meer op de parkeerplaats bent. Daarnaast kun je ook handmatig een maximale eindtijd instellen.

Parkmobile Zakelijk

Naast particulier gebruik kun je deze parkeer app ook zakelijk inzetten. Hierbij kun je kiezen voor plannen op maat. Zo kun je meerdere auto’s toevoegen of zelfs een heel wagenpark monitoren. Alles wordt op één factuur gezet, maar wel opgesplitst per afdeling of kostenplaats. Wel zo handig, want zo houd je goed zicht op de uitgaven.

EasyPark vs. Parkmobile

Parkmobile is een van de populairste parkeer apps in Nederland, en is onderdeel van EasyPark. Parkmobile wordt daarom langzaam aan getransformeerd naar de EasyPark app. Beide apps werken vergelijkbaar. Je kunt daarom de Parkmobile app downloaden of kiezen voor de EasyPark app. Parkmobile is bekender in Nederland en wordt daarom vaker gekozen, maar beide parkeer apps werken dus op dezelfde manier.

Download Parkmobile app voor iOS en Android

De Parkmobile app downloaden is binnen een mum van tijd gebeurd en daarna kun je eenvoudig de nummerplaat van je auto toevoegen. Waar kun je Parkmobile gebruiken? In vrijwel alle grote steden van Nederland en België, en het aanbod wordt steeds verder uitgebreid. Tevens is de app bruikbaar in PARK NOW garages in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland, en RingGo in Verenigd Koninkrijk.

In ‘Mijn Parkmobile’ kun je alles tot in de puntjes terugvinden, van veel gestelde vragen tot alle aangesloten parkeerplaatsen en zelfs leuke blogs met tips over hotspots in Nederland. Start nu en ontdek zelf het gemak van deze goede parkeer app!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Parkeer apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Yellowbrick.