Tinder downloaden

Online daten is hip & happening! En waarom zou je het geen kans geven als het gratis kan? Met de Tinder app download op deze pagina start je direct met swipen!

Wat is Tinder app?

Tinder is een van de bekendste en beste datingapps van het moment. Maak een account aan, upload je foto’s en vind matches bij jou in de buurt. Je stelt zelf je zoekgebied in, van geslacht tot leeftijd tot afstand vanaf jou. Heb je een match? Ga dan het gesprek aan via chat. Wie weet bloeit er iets moois op!

  • Vind matches bij jou in de buurt
  • Ontdek foto’s en interesses van anderen
  • Stel je profiel in op basis van geslacht, leeftijd en afstand
  • Swipe rechts (Like), links (Nope) of omhoog (Superlike)
  • Chat onbeperkt met al je matches
  • Koppel Instagram voor extra foto’s en verificatie
  • Extra functies voor Tinder Members (Plus, Gold of Platinum)
  • Gratis Tinder app voor iOS en Android

Tinder app gratis downloaden

Wil je tinder downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op deze pagina van Downloaden.nl aan het juiste adres. Maak een gratis Tinder account aan of sign up als Member voor extra functies. Vind jij je perfect match? Hoe werkt gratis Tinder downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de Tinder download voor Android of iOS!

Hoe werkt Tinder?

De app van Tinder werkt super simpel. Nadat je de instellingen hebt gedaan, waaronder het toevoegen van naam, leeftijd, foto’s en interesses, kun je gaan swipen. Een veeg naar rechts betekent Like en een swipe naar links betekent Nope. Je kunt tevens gebruik maken van het hartje of kruisje. Denk je de échte perfect match gevonden te hebben? Geef dan een swipe omhoog of druk op het sterretje. Dat is een Superlike!

Instellingen in Tinder

Bij Tinder kun je het gewenste geslacht en leeftijdsbereik invullen. Wil je bijvoorbeeld dat iemand maximaal een paar jaar jonger of ouder is als jou, dan kun je ervoor zorgen dat je de profielen ziet van mensen in dezelfde leeftijdscategorie. Dat geldt ook voor maximale afstand. Vind iemand bij jou in de omgeving of zelfs wereldwijd. Je kunt Tinder immers ook gebruiken om leuke gesprekken aan te gaan met mensen in andere landen.

Foto’s op Tinder toevoegen

Foto’s zijn een belangrijk deel van het Tinder profiel, want vrijwel iedereen weet graag hoe de ander eruit ziet. Is er een aantrekkingskracht? Om meer van jezelf te laten zien en om te laten weten dat je écht bent (er zijn namelijk ook fake foto profielen op Tinder) is het mogelijk om je Instagram te koppelen. Een blauw vinkje in een rondje achter iemands profiel betekent dat er fotoverificatie heeft plaatsgevonden, zodat je in ieder geval weet dat iemand zijn of haar echte foto’s gebruikt.

Interesses toevoegen aan je profiel

Om sneller bij jou passende matches te krijgen is het aanbevolen om interesses toe te voegen aan je profiel. Zo weet je direct of iemand bij je past. Denk aan favoriete muziek, interesse in reizen of andere hobby’s, levensdromen of motto, et cetera. Je kunt ook een vraag stellen in je profiel, om alvast een leuke gespreksopening te hebben.

Chatten via Tinder

Nadat je een match hebt kun je het gesprek aangaan. In je inbox vind je het aantal matches en kun je zoeken op naam. Je ziet daar ook je nieuwe matches. Kom je erachter dat iemand niet de man of vrouw van je leven is? Dan kun je de match ook opheffen. Daarnaast kun je natuurlijk ook nummers uitwisselen of direct een afspraak maken om je match in het echt te ontmoeten. Zo kom je erachter of die liefde (of lust) op het eerste gezicht ook lasting is. Is direct afspreken voor jou wat heftig? Dan kun je tevens videochatten via Tinder.

Tinder member worden

Wie het maximale uit Tinder wil halen die kan Tinder Gold Member worden. Het grote voordeel is dat je kunt zien wie jou geliket heeft. Zo krijg je extra matches en kun je meteen checken of de lover in kwestie bij je past. Je kunt hierbij ook filteren op interesses. Daarnaast kun je extra Superlikes geven en rewinden, wat handig als je per ongeluk te snel iemand weggeveegd hebt. Meestal zijn er acties dat je op Tinder Gold 50% korting kunt krijgen in de eerste maand.

Daarnaast heb je ook nog Tinder Platinum, waarmee je direct een bericht kan toevoegen aan je Superlike. Tinder Plus kun je daarnaast instellen als je zo actief bent dat je het maximum aantal likes hebt bereikt. Momenteel kun je maximaal 100 likes per twaalf uur versturen. Upgraden kan overigens altijd nog! Dus probeer eerst de gratis download van Tinder en ervaar zelf hoe leuk deze app is!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Dating apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Breeze Dating App.