Breeze Dating App downloaden

Wil je potentiële matches leren kennen? Breeze Dating is dé online dating app voor offline dates. Vergeet eindeloos swipen, want met Breeze Dating ga je meteen voor een face-to-face date! Maak gratis gebruik van de Breeze App download via Downloaden.nl!

Wat is Breeze Dating App?

Breeze Social, beter bekend als Breeze Dating, is een dating platform die het net even anders aanpakt. Dat bespaart jou veel tijd en eindeloos (saaie) gesprekken. Hoe het werkt? Op basis van een slim algoritme ontvang je dagelijks een aantal profielen met foto’s en informatie. Zonder eerst te chatten plan je direct een datum via de Datechecker. Kunnen jullie op hetzelfde moment? Dan hebben jullie een real-life date gepland!

  • No-nonsense dating platform
  • Online checken, face-to-face afspreken
  • Bespaar tijd en vind effectief je potentiële match
  • Aanbevelingen op basis van slim algoritme
  • Breeze Dating gratis downloaden (app & desktop)
  • Al meer dan 45.000 dates via Breeze Dating!

 Gratis Breeze Dating App downloaden

Wil je de Breeze Dating App downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres. Probeer zelf deze interessante dating app en voor je het weet zit je oog in oog met je potentiële lover. Online dating op een heel nieuw level! Hoe werkt Breeze Dating App gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de gratis Breeze Dating App download via de button.

Makkelijk dates regelen met dating app Breeze

Breeze Dating App is bedacht vanuit het idee dat het een stuk gemakkelijker zou moeten zijn om op date te gaan. Dat ‘gedoe’ hebben de ontwikkelaars namelijk zelf ondervonden via andere dating apps. Met Breeze Dating App wordt daten weer menselijk!

Breeze App: de beste dating app zonder tijdverspilling!

Ben je het kotsbeu dat je uren aan het swipen bent zonder resultaat? Ellenlange gesprekken die nergens toe leiden. Of erger nog, dat je weer eens wordt geghost? Breeze Dating App is géén ‘matching app’, maar een ‘dating app’. Hiermee regel je dus wel écht dates.

Hoe werkt Breeze Dating App?

Nadat je een Breeze Dating account hebt aangemaakt en je eigen profiel hebt ingevuld, ben je ready to go. Hoe specifieker je informatie invult, hoe groter de kans op een goede match. Breeze Social zet namelijk slim in op technologie, waarbij op basis van jouw interesses betere matches gevonden worden.

  1. Dagelijks ontvang je een aantal profielen van potentiële matches.
  2. Is je interesse gewekt, alsook die van je potentiële match? Dan vullen jullie de datumprikker in om een date te plannen.
  3. Breeze geeft je een datum, tijdstip en locatie voor de date. Geen uren nadenken over de beste bestemming, want Breeze Dating kiest een restaurant of bar uit.
  4. Jullie betalen een kleine bijdrage voor de service (circa €7,50) en daar zit het eerste drankje bij inbegrepen!

Mocht er onverwachts iets tussen komen, of wil je gewoon (definitief) afzeggen? Dat kan altijd via een berichtje. Normaal gezien krijg je dan altijd je geld terug.

Breeze Dating Nederland

De potentiële matches worden onder meer bepaald op basis van je profiel informatie, voorkeuren en later ook op je gedrag in de app. Zo krijg je ook werkelijk matches die bij je passen. Uiteraard stel je tevens een voorkeur qua afstand in. Zo kun je dus bijvoorbeeld ook alleen in je eigen (nabijgelegen) stad daten. Van Groningen en Alkmaar tot Amsterdam en Rotterdam tot Eindhoven en Maastricht, Breeze Dating is er voor jou!

Wat kost Breeze Dating App?

Je kunt de gratis Breeze App downloaden en een account aanmaken. Wanneer je een date inplant, dan betalen zowel jij als je date een kleine bijdrage aan Breeze. Dit zijn niet alleen servicekosten voor het reserveren van de bar of het restaurant, maar ook het eerste drankje zit inbegrepen. Handig, want zo hoeven jullie alvast niet na te denken wie dat drankje betaalt!

Breeze Dating ervaringen

Voordat je je waagt aan een zoveelste dating platform ben je wellicht benieuwd naar ervaringen van andere gebruikers. En die zijn meer dan positief, zo blijkt wel uit de hoge ratings die vaak 5/5 zijn. ‘Het is een hele low-key manier om een date te vinden. No-nonsense, gewoon lekker in het echt kijken of het wat is’, aldus een Breeze Dating App review.

Andere gebruikers geven aan dat ze zo moe worden van de eindeloze small talk in andere dating apps. Breeze Dating is ‘straight to the point and gets to what’s important’, Aldus een Breeze Dating review. Ondertussen zijn er al meer dan 45.000 Breeze dates georganiseerd. Jouw date kan de volgende zijn!

Download Breeze Dating App gratis en vind je date!

Ben je enthousiast over het concept van Breeze Dating App en wil je binnenkort al graag een gezellige date regelen? Een drankje, een hapje, of misschien wel meer?! Probeer dan zelf de Breeze Dating App en ontdek of het iets voor jou is. Grote kans van wel. We wensen je in ieder geval alvast veel plezier met daten!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Dating apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Happn.