Novamora app downloaden

Misschien heb je al eens van Novamora gehoord als sponsor van het tv-programma Ex On The Beach? Novamora is een ideale datingapp wanneer je als single op zoekt bent naar avontuur en passie in je leven. Met de app Novamora ga je op een spannende manier op zoek naar een nieuwe match. Je kunt Novamora gratis downloaden via Downloaden.nl

Wat is Novamora?

Novamora is een populaire dating app die als doel heeft om jou als single helpen in je zoektocht naar spannende ontmoetingen, casual dates of juist een langdurige relatie. Novamora presenteert zichzelf ook wel als een app voor “Dating vol passie!” en een “beetje pittig”. Het is daarmee wel echte en dating app wanneer je op zoekt bent naar avontuur zonder dat dat per se een lang gesprek aan voor moet gaan. De app heeft ongeveer 40.000 actieve leden, waarvan 65% man en 35% vrouw.

Hoe gratis Novamora app downloaden?

Het downloaden van de Novamora app is gratis en erg eenvoudig. Volg daarvoor de volgende stappen:

 1. Klik op de downloadknop op deze pagina.
 2. Selecteer het juiste besturingssysteem: Novamora voor iOS of Novamora voor Android.
 3. Download de app en creëer gratis een account!

Na het creëren kun je direct aan de slag met het ontdekken van profielen en het creëren van je eigen profiel.

Novamora FotoZapper

Novamora heeft een unieke functionaliteit genaamd de FotoZapper. Hiermee kun je in hoog tempo door de profielfoto’s van anderen scrollen terwijl je beslist aan de hand van de foto of hij of zij een potentiële match voor je is. Het is in die zin een beetje vergelijkbaar met hoe de Tinder app werkt, je veegt op dezelfde manier naar links of naar rechts. Zo bepaal je dus heel simpel met wie je wel of niet eventueel verdere communicatie wilt hebben.

Wat kun je met een gratis Novamora account?

Voor de Novamora app is het dus mogelijk om een gratis account aan te maken en de app ook gratis te gebruiken. Met een gratis Novamora account kun je de volgende dingen doen in de app:

 • Profiel aanmaken
 • Profielen bekijken
 • FotoZapper matches bekijken
 • Knipogen sturen
 • Foto’s plaatsen
 • Hoofdfoto’s bekijken

Novamora VIP – de moeite waard?

Naast het Novamora gratis account is er ook een betaalde versie van de app genaamd Novamora VIP. Een VIP-account geeft je een aantal belangrijke extra functionaliteiten ten opzichte van een gratis account, namelijk:

 • FotoZapper gebruiken
 • Verzonden berichten zijn altijd leesbaar
 • Persoonlijke berichten sturen
 • Extra foto’s bekijken
 • Laatste bezoekers bekijken
 • Berichten lezen

Om daadwerkelijk afspraken te kunnen maken met anderen is het natuurlijk vrij cruciaal dat je berichten kunt versturen of ontvangen van een ander. Die functionaliteit bestaat echter niet bij de gratis versie van de app. Daarmee is het misschien niet per se de vraag of een Novamora VIP account de moeite waard is, maar eerder of een gratis Novamora account wel de moeite waard is. Daarmee kun je namelijk feitelijk alleen maar ‘gluren’.

Wat kost Novamora VIP?

Zoals gezegd is een Novamora VIP account niet gratis, maar hier zijn kosten aan verbonden. Hoe hoog die kosten zijn, is afhankelijk van de duur waarvoor je het VIP-account aanmaakt. Hoe langer, hoe goedkoper het wordt per maand:

 • 1 maand: €29,99 per maand
 • 2 maanden: €24,99 per maand
 • 4 maanden: €19,99 per maand

Je kunt natuurlijk altijd beginnen met de gratis versie van de app om te ontdekken of je het überhaupt wat vindt, of er potentiële matches tussen zitten en hoe het eigenlijk werkt. Je kunt dan later altijd nog beslissen of je toch een stapje extra wilt zetten als VIP van Novamora.

Vind vandaag nog een nieuwe match met gratis Novamora

Ben jij op zoek naar een spannende date of een nieuwe relatie, maar heb je die nog niet kunnen vinden? Dan is Novamora misschien wel een hele mooie uitvinding voor jou! Download de app gratis via Downloaden.nl, maak een account aan en ontdek of er potentiële matches voor jou tussen zitten!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Dating apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Suikerarrangement.