Feeld app downloaden

Ben jij open-minded in de slaapkamer en op zoek naar gelijkgestemden om op ontdekking te gaan? Ontdek dan de Feeld app, een dating app waar open-minded personen samenkomen om hun verlangens te verkennen. Maak connecties en doe nieuwe ervaringen op. Met de Feeld app kun je op een veilige en respectvolle manier ontdekken wat voor jou werkt. Download de Feeld app gratis via Downloaden.nl

Let op: De Feeld app was eerder bekend onder de naam “3nder”

Wat is de Feeld app?

De Feeld app is een dating app die als doel heeft om een veilige en inclusieve ruimte te bieden voor open-minded mensen om hun seksuele verlangens en identiteit te verkennen. Hij is geschikt voor zowel singles als koppels. Ook helpt de app je om nieuwe connecties te maken en nieuwe ervaringen op te doen. De Feeld app is ontworpen voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van diverse vormen van relaties. Hierbij kun je denken aan polyamorie, kinks en de LGBTQ+-gemeenschap.

De bedoeling van Feeld is dat je je vrij voelt om jezelf uit te drukken en je verbonden te voelen met anderen die ook open staan voor nieuwe ervaringen. De app heeft diversiteit en acceptaties zeer hoog in het vaandel staan. Het moedigt je dan ook aan op vooral openlijk te communiceren over je wensen, grenzen en interesses. Hiermee is de app duidelijke onderscheiden van andere dating apps.

Feeld app functies

De Feeld app helpt je om gelijkgestemden te vinden en je seksuele identiteit te verkennen. Daarvoor biedt de app je enkele fijne functies:

  • Ontdek mensen in jouw omgeving die open staan voor nieuwe ervaringen en relaties. Ga de verbinding met hen aan.
  • Creëer een profiel dat weerspiegelt wie jij bent, wat je voorkeuren zijn en wat je interesses zijn. Vergeet ook zeker niet aan te geven waar je grenzen liggen, heel belangrijk. Deel je profiel vervolgens met de community.
  • Chat met anderen, wissel van gedachten en plan dates op basis van gedeelde interesses.
  • Ontdek groepen en evenementen die georganiseerd zijn door de Feeld community. Dit kan een discussiegroep zijn, maar ook een feestje of een workshop.
  • Maak gebruik van filters om je zoekopdrachten te verfijnen op basis van onder andere locatie, leeftijd en genderidentiteit.

Hoe Feeld downloaden?

Download de Feeld app gemakkelijk en gratis door onderstaande stappen te volgen:

  1. Klik op de downloadknop op deze pagina.
  2. Selecteer het juiste besturingssysteem: Feeld app voor iOS of Feeld app voor Android.
  3. Installeer de app door de stappen op het scherm te volgen.

Na het downloaden en installeren van de Feeld app creëer je een Feeld account. Vervolgens is het mogelijk om een profiel aan te maken en de community en de app te gaan verkennen.

Stel je open met de Feeld app

Klinkt de Feeld app nou als een perfecte app voor jou en ben je op zoek naar een plek waar je openlijk kunt communiceren over je voorkeuren? Download de Feeld app dan gratis via Downloaden.nl en maak een account aan om direct te ontdekken of de app voor jou geschikt is.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Dating apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Suikerarrangement.