Videoland downloaden

Gratis Videoland proberen? Dan zit je goed op deze pagina van Downloaden.nl. Deze Videoland gratis download geeft je 14 dagen onbeperkt toegang!

Videoland voor Android, iOS, Windows en Mac

Iedereen kent Netflix en heeft er waarschijnlijk ook al een abonnement op. Maar haal je hier niet genoeg uit? Of wil je ook graag veel Nederlandse content én televisie kijken zonder reclame? Dan is een abonnement op Videoland een idee. Download de Videoland app voor het gewenste besturingssysteem. Vervolgens kun je je Videoland account synchroniseren met al je apparaten, zelfs met je smart-tv!

Videoland gratis downloaden

Wil je Videoland downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je hier aan het juiste adres. Maak een account aan en probeer Videoland 14 dagen gratis. Hoe werkt gratis Videoland downloaden?

 1. Start de download van Videoland via de button
 2. Kies het juiste besturingssysteem (je kunt later inloggen via elk apparaat)
 3. Maak je Videoland account aan!

Je betaalt eenmalig €0,01 om je account te activeren. Wil je na afloop van de Videoland proefperiode de streamings app blijven gebruiken, dan ga je over op een abonnement. Wil je dit niet, dan kun je direct je account opzeggen en betaal je afgerond dus niets.

Wat is Videoland?

Videoland ken je misschien nog wel van heel vroeger, toen het nog een echte videotheek was. Op vrijdagavond ging je erheen om een aantal films voor het weekend te huren om daarna alle videobanden netjes terug te spoelen. Maar met de komst van streaming en downloaden stierf de videotheek een stille dood.

Videoland liet zich echter niet kennen en ging door met filmverhuur, maar dan digitaal. Helaas sloeg ook dit niet aan. Daarom hebben ze een tijd geleden de stap gezet om een volwaardig streamingplatform te worden. En dat is gelukt!

Wat kun je zien op Videoland?

Het Videoland aanbod is erg breed, waarbij er minstens 130.000 minuten aan Nederlandse content te vinden is. Dit is ook meteen het pluspunt. Je kunt er onder andere programma's van RTL mee terugkijken en veel series van Nederlandse bodem staan compleet op dit platform. Groot voordeel: je kijkt zonder reclame!

Bovendien wordt er ook steeds vaker ‘Exclusief op Videoland’ series, films en reality-tv uitgebracht, waaronder bijvoorbeeld De Bachelor en Temptation Island. En heb je al van de geweldige serie The Handmaid’s Tale gehoord? Deze is in Nederland alleen maar via Videoland te zien!

Videoland heeft verder een ruim en minstens even groot aanbod als Netflix. Denk aan films van het kaliber als kaskraker The Wolf of Wall Street. Bovendien updaten ze regelmatig het aanbod, zodat je je zeker niet hoeft te vervelen. Door de vele gigantische films en series kom je niet zomaar heen. Pas op, bingewatchen is niet uitgesloten!

Wat kost Videoland?

Je kunt Videoland 2 weken proberen voor maar 1 cent en daarna kies je uit verschillende Videoland abonnementen. Zo betaal je voor Videoland Plus slechts €7,99 per maand. Je kijkt daarmee op 2 schermen tegelijkertijd en kunt zelfs films en afleveringen downloaden om ook offline te kijken.

Liever een gezinsabonnement waarmee je op 4 schermen kunt kijken? Dan kies je voor €9,99 per maand voor Videoland Premium. Als reclame jou niet uitmaakt, dan biedt Videoland Basis voor €4,99 per maand uitkomst.

Videoland account aanmaken!

Kun je niet wachten om lekker te gaan bingen? Of wil je liever eerst het aanbod van Videoland ontdekken tijdens de proefperiode? Maak dan nu gebruik van de Videoland download en beslis daarna alsnog of je wilt overgaan in een abonnement. Enjoy!

Pluspunten van Videoland:

 • Veel Nederlands aanbod
 • Super groot aanbod voor kinderen in aparte 'Kids' omgeving
 • Ook erotische films
 • Voor smartphones, tablets, Apple TV, Google Chromecast en meer!
 • Max. 4 apparaten tegelijk kijken
 • RTL programma’s terugkijken
 • Onbeperkt aantal apparaten koppelen aan één account
 • Kijklijsten aanmaken
 • Downloaden om offline te kijken
 • Sommige content beschikbaar in Ultra HD

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Media streamen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Apple Music.