NLziet downloaden

Je kunt je tv-abonnement nu echt opzeggen! Want je maakt net zo slim gebruik van de dienst NLZIET: een streaming platform dat puur uit Nederlandse en Vlaamse content bestaat. Houd jij van programma's als Temptation Island of Help, Mijn Man is Klusser! maar wil je zelf bepalen wanneer je wat kijkt? Dan is NLZIET een must have!

Wat is NLZIET?

NLZIET biedt in principe alles aan wat ook op de Nederlandse publieke en commerciële omroepen te zien is. Alles wat 'vers' wordt uitgezonden, is meteen via NLZIET te bekijken. Maar ook afleveringen uit het verleden zijn terug te vinden.

Series als Overspel, Penoza, Flikken Maastricht maar ook televisiefilms, documentaires en praatprogramma’s zoals Op1 en Jinek zijn terug te kijken. Sommige programma’s worden bijna gelijktijdig met de tv-uitzending vrijgegeven in de app, andere zijn zelfs al eerder te bekijken. Het aanbod is samengesteld uit liefst 37 tv-zenders, waaronder ook de grootste Nederlandse en Vlaamse tv-zenders:

NPO1, NPO2, NPO3, RTL4, RTL5, RTL7, RTL8, NET5, SBS6, Veronica (NL) en Eén, Canvas, Ketnet (BE).

Wat kost NLZIET?

De apps voor je smartphones en tablets (iOS en Android) zijn geheel gratis. Maar je moet natuurlijk wel een abonnement afsluiten. Het kost €7,95 per maand, maar we verklappen je graag hoe jij deze streamingsdienst eerst een maand gratis kunt proberen!

NLZIET gratis downloaden

Wil je die proefperiode pakken en NLZIET downloaden, gratis en voor niets?! Dan ben je op deze pagina van Downloaden.nl aan het juiste adres. Download de NLZIET app op je smartphone of maak je gratis NLZIET account aan via desktop. Met je gegevens kun je daarna inloggen op ieder apparaat, ook via je smart-tv. Gratis NLZIET downloaden:

 1. Start de NLZIET download via de button
 2. Kies het juiste besturingssysteem
 3. Activeer je account en log daarna in vanaf ieder gewenst apparaat!

Je kunt nu dus een maand GRATIS NLZIET kijken zonder ergens aan vast te zitten. Je kiest er zelf voor of je het abonnement opzegt of laat doorlopen. Twee dagen voor afloop van de gratis download maand van NLZIET krijg je een melding met daarin de vraag of je je abonnement wilt verlengen.

Wat zijn de voordelen van NLZIET?

 • Nederlandse programma's tot 365 dagen terugkijken
 • Sommige programma's eerder kijken
 • Streamen in hoge kwaliteit
 • 2 apparaten tegelijkertijd per abonnee
 • Streamen met Chromecast of AirPlay
 • Afspelen via smart tv
 • TV kijken wanneer het jou uitkomt
 • Ruim 3.000.000 minuten kijkplezier
 • Met tv-gids

Het toffe is dat je ook toegang krijgt tot NPO Plus, RTL XL en KIJK. Dat scheelt je met NLZIET dus drie losse abonnementen op deze streamingsdiensten. Je kijkt wat je maar wilt, waar je maar wilt en wanneer je maar wilt.

Proefperiode NLZIET downloaden? Veel kijkplezier!

Van het journaal tot reality tv, films, series en documentaires, daar ben je voorlopig niet op uitgekeken. Met onbeperkt toegang tot alle on-demand tv van Nederland en een aantal zenders uit België kun je de meeste programma’s tot 1 jaar lang terugkijken!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Media streamen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Deezer.