Pokémon TV downloaden

Met deze Pokémon TV-app voor Android en iOS  kun je makkelijk de ongelooflijke avonturen van Ash, Pikachu en al hun vrienden te bekijken. Mis geen enkele film, aflevering, speciale animatie en andere content meer. En zoals je van ons gewend bent, is ook deze Pokémon TV-app gratis.

Eenvoudige toegang via Mijn kanaal

Als je een video gaat kijken, wordt hij automatisch toegevoegd aan je persoonlijke kanaal. Moet je middenin een aflevering onverwachts stoppen? Dan kun je via het tabblad 'Mijn kanaal' de volgende keer snel weer verder met waar je gebleven bent. Daarnaast worden alle bekeken afleveringen en content in deze omgeving opgeslagen. Zo zie je snel welke aflevering nu aan de beurt is.

Kijk offline

Heb je niet zo'n grote databundel? Niet overal toegang tot wifi? Maak je niet druk! In deze bijgewerkte app, ku je content ook offline bekijken. Per keer kan je één aflevering aanmerken als 'offline'. Vervolgens wordt deze video op je eigen apparaat, in je kanaal opgeslagen. Zo kun je deze ieder moment kijken; in de trein, tijdens pauzes of als de wifi is uitgevallen.

Met de Pokémon TV-app kun je video’s bekijken waar en wanneer je maar wilt. De video wordt na één week automatisch van je persoonlijke kanaal verwijderd.

Geef je favoriete afleveringen een waardering

Wil je weten of een aflevering deoeite waard is om te kijken? Je ziet door middel van eens terrensysteem precies wat anderen van een vidoe vonden. Ben je zelf klaar met een aflevering? Dan kun ook jij waardering uiten met een aantal sterren.

Blijf up-to-date met pushberichten

Kun jij ook nooit wachten tot de nieuwste afleveirngen van je favoriete serie verschijnen? De Pokémon TV app probeert de pijn een beetje te verzachten, door pushberichten te sturen als er nieuwe content online staat. Zo ben je op de hoogte en kun jen ieuwe seizoenen meteen bingewatchen.

De Pokémon TV-app is voor fans de ideale manier om gratis Pokémon te kijken!

Samengevat:
  • Gratis Pokémon video's kijken
  • Een persoonlijk kanaal
  • Ook offline kijken
  • Afleveringen een waardering geven
  • Pushberichten ontvangen

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Media Player Codec Pack.