Newsleecher downloaden

Downloaden via nieuwsgroepen is nog steeds een van de snelste, handigste en meest anonieme manier om gratis content te bemachtigen. Met Newsleecher krijg je eenvoudig toegang tot usenet, het netwerk waarop de nieuwsgroepen staan.

Wat zijn usenet, nieuwsgroepen en Newsleecher?

Om te downloaden via nieuwsgroepen, moet je het usenet op kunnen. Dit is een netwerk tussen verschillende computers, te vergelijken met het internet. En net zoals internet, moet je hier een abbonoment voor afsluiten. Heb je dat? Dan heb je ook een soort browser nodig om daadwerkelijk van het usenet gebruik te kunnen maken. Dat is Newsleecher!

Wat zijn de kenmerken van Newsleecher?

  • Volledige ondersteuning van NZB-bestanden
  • Moderne en gebruiksvriendelijke interface
  • Downloaden van meerdere servers (nieuwsgroepen) tegelijk
  • Geen reparatie nodig met Quickpar, dit wordt automatisch gedaan
  • Doorzoek het usenet met SuperSearch

Met de ingebouwde SuperSearch functie kun je alle toegankelijke en beschikbare nieuwsgroepen tegelijk doorzoeken op specifieke zoekwoorden. Deze zoekmachine is de enige in zijn soort die zo snel is en zo veel vindt.

Automatisch downloaden

Heb je je zinnen gezet op bepaalde content, maar kun je het in nog geen enkele nieuwsgroep vinden? Dan kun je de SuperLeech Auto Download aan het werk zetten. Stel in wat je zoekt en zodra een van de zoekwoorden in een nieuwsgroep verschijnen, wordt de download voor je gestart.

Usenet abbonement afsluiten

De software van Newsleecher is gratis, maar je moet wel eerst een usenet abbonement afsluiten. Op de website van Newsleecher bieden ze je een gratis proefperiode (free trial) aan van 14 dagen! Kijk daarvoor even op newsleecher.com/signup. Vind je het wat? Dan kun je na die twee weken een abbonement afsluiten vanaf €3,99 per maand.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Nieuwslezers (Downloaden via usenet).

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Spotnet 1.9.0.5.