Pathé Thuis downloaden

Wil je graag af en toe de nieuwste films kunnen kijken, maar er niet maandelijks voor betalen? Dan is het downloaden van Pathé Thuis een goed idee! De app is gratis, maar je kunt films huren voor een klein bedrag. Zo kun je de nieuwste releases kijken zonder dat je de volle mep betaald!

Films streamen

Nederlanders beginnen steeds meer te beseffen dat het downloaden van films echt niet kan. Daarom werken platforms als Netflix ook zo goed: voor een klein bedrag per maand kun je onbeperkt films en series kijken. Miljoenen mensen maken gebruik van dit soort streamingdiensten! Ben jij echter tevreden met je huidige tv-zenders en wil je alleen heel af en toe wat on demand kijken? Bij Pathé Thuis kun je per film betalen. Ook handig trouwens als je persé een film wilt zien, maar geen zin hebt om naar de bioscoop te gaan.

Hoe werkt Pathé Thuis?

Maak eerst een accountje aan via de website van Pathé Thuis. Hiermee kun je straks op de app inloggen en een tegoed uploaden om films te huren of aan te schaffen.

Als je de app download, kun je via een handig en duidelijk menu meteen de categorieën verkennen. Zo heb je 'top 20' en 'nieuw' maar je kunt ook gewoon per genre een film uitkiezen. Eentje gevonden? Hierna heb je de keuze uit huren of kopen. Klik erop en je bent klaar om te streamen! Als je een film huurt, kun je deze 48 uur lang bekijken.

Fijne functies:
  • Chromecast ondersteuning
  • HD of SD streamen
  • Te gebruiken als gids voor populaire cntent
  • Gebruik de app op meerdere apparaten (van smartphone tot smarttv)

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Universal Media Server.