Pathé Thuis downloaden

Wil je graag af en toe (de nieuwste) films zien, maar er niet maandelijks voor betalen? Dan is het downloaden van Pathé Thuis een goed idee! De app is gratis, en de films huren doe je voor een klein bedrag. Zo zie je de nieuwste releases zonder de volle mep te betalen!

Pathé Thuis: betaal per film!

Met Pathé thuis heb je keuze uit een gigantisch aanbod aan films. Van klassiekers tot de nieuwste releases. Dat is handig als die ene film nu net niet beschikbaar is via jouw streamingsabonnement. Of wanneer je niet zo vaak films kijkt en zo’n abo voor jou niet de moeite waard is. Met Pathé Thuis betaal je per film! En dat is vaak stukken voordeliger dan naar de bioscoop gaan of een abonnement op een streaming service nemen!

  • Pathé Thuis app met Chromecast ondersteuning
  • Je Pathé Thuis account koppelen aan smart-tv
  • Van klassiekers tot nieuwste releases
  • Gratis account, betalen per film
  • HD of SD streamen

Gratis Pathé Thuis downloaden

Na het gratis downloaden van Pathé Thuis zit je nog nergens aan vast. Je kunt rustig rond snuffelen in de Pathé omgeving en zoeken op films en genre. Je favoriet gevonden? Dan kun je geld op je Pathé Thuis account zetten. Maar eerst even de app bemachtigen dus!

Kies het juiste besturingssysteem en start de Pathé Thuis download via de button.

Hoe werkt Pathé Thuis?

Je maakt een gratis Pathé account aan via de website, zodat je daarna op de app kunt inloggen. Dat inloggen kan ook via je smart-tv. Kijk lekker rond, ontdek de genres en nieuwste films en zie meteen de bijbehorende prijzen. Als je wilt kijken dan schrijf je vanuit je bankrekening tegoed over naar je account en activeer je daarna de film.

Pathé Thuis films huren of kopen

Als je de Pathé app download, kun je via een handig en duidelijk menu meteen de categorieën verkennen. Zo heb je 'top 20' en 'nieuw' maar je kunt ook gewoon per genre een film uitkiezen. Eentje gevonden? Hierna heb je de keuze uit huren of kopen. Klik erop en je bent klaar om te streamen! Als je een film huurt, kun je deze normaal gezien 48 uur lang bekijken.

Klassiekers & nieuwe films Pathé Thuis

Films die net uit de bioscoop zijn of zelfs nog draaien zijn vaak te vinden via Pathé Thuis. Zo geniet je lekker vanuit je eigen bank van die nieuwste hit. Zoek je bijvoorbeeld een Avatar The Way of Water download? Of kijk je liever naar klassiekers als Titanic of The Shining? Gek op James Bond en wil je No Time To Die via Pathé Thuis kijken? Het kan allemaal!

Vaak geldt dat hoe ouder de film is, hoe voordeliger die te kijken is. Als een film net uit de bios is dan betaal je vaak nog wat meer. Check de prijzen per film via de Pathé Thuis app download om te zien wat je aanspreekt.

Pathé Thuis gratis film met cadeaubon

Via sommige acties kun je wel eens een Pathé Thuis cadeaubon in de wacht slepen. Wil je die inwisselen? Download Pathé Thuis app, kies een film uit en voeg de cadeaubon code toe. Het tegoed wordt nu automatisch bijgeschreven. Schrijf je meer tegoed bij dan dat de film kost? Dan houd je dat tegoed over voor een volgende keer.

Pathé Thuis korting? Kijk in SD!

Wat niet iedereen weet is dat je bij Pathé Thuis zelf de beeldkwaliteit kunt bepalen. Zo kijk je de meeste films in zowel SD als HD. High Definition is de beste kwaliteit, maar het verschil met Standard Definition, oftewel SD, is vaak verwaarloosbaar voor tv-schermen van thuis. Die zijn immers een stuk kleiner als in de bioscoop, waardoor je dat verschil amper ziet.

Daarentegen is SD bij Pathé Thuis goedkoper, dus zo pak je mooi wat korting op de film ten opzichte van die hoge kwaliteit. Let op, standaard staat de button ‘Kijken in HD’ prominent in de kijker. Zorg er zelf voor dat je dit bij het selecteren van de film aanpast naar ‘Kijken in SD’.

Download Pathé Thuis app!

Gebruik nu de Pathé Thuis app download en check it out! Je snuffelt rond wanneer jou dat uitkomt en ziet ook direct de score, filmduur en het genre per film staan. Kun je niet kiezen en wil je een film op een later moment kijken? Zet hem dan op je favorietenlijst, zodat je hem altijd eenvoudig terugvindt. We wensen je veel kijkplezier!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is NOS app.