FlixTor downloaden

Wil jij gratis films kijken? Dan zit je goed met deze gratis FlixTor download! Zoek direct naar je favoriete titel (ook de nieuwste films!) en kijk gratis!

Wat is FlixTor Movies?

FlixTor is een website waar je onbeperkt gratis films, series, documentaires en tv-shows kunt kijken. Het is volledig gratis in gebruik en je hoeft je zelfs niet te registreren. Dat betekent dat je slechts enkele klikken verwijderd bent van je favo films! Van klassiekers tot zelfs films die net uit de bioscoop zijn of zelfs nog niet via Pathé Thuis verkrijgbaar zijn, je spot er vele toptitels waarmee je uren kijkplezier beleeft!

  • Gigantische collectie films en series
  • Van klassiekers tot kaskrakers en net uit de bioscoop
  • Gratis films kijken, en registreren niet nodig
  • Meeste films zijn van hoge kwaliteit
  • Alle films zijn Engelstalig (geen ondertiteling)

Gratis FlixTor downloaden

Wil je FlixTor gratis downloaden? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Log in met je gratis Downloaden.nl account, kies het juiste besturingssysteem en open daarna gratis FlixTor. Een FlixTor account aanmaken is niet nodig! Het platform bewaart dus geen gegevens van jou, waardoor je naam en e-mail door FlixTor niet te achterhalen zijn.

Kies het juiste besturingssysteem en start de free FlixTor download via de button?

Hoe werkt FlixTor?

FlixTor is vergelijkbaar met veel andere streamingsservices; je zoekt je favoriete titel en drukt op play. Wat FlixTor toch net even anders maakt, is dat deze service gratis is. Bovendien is het aanbod gigantisch. Zo kun je bijvoorbeeld de populaire Avatar: The Way of Water gratis kijken, zelfs toen de film pas net uit de bioscoop was.

FlixTor Nederlands? Ondertiteling!

FlixTor is Engelstalig en dat is de content die erop staat ook. Maar goed nieuws, want je kunt ook ondertiteling aanzetten! Dus geen FlixTor Nederland platform, maar het algemene Flixtor.to platform met subtitels. Hoe dat werkt? Klik in de video rechtsonder op ‘CC’. Klik nu de gewenste taal aan, zoals Dutch en geniet van ondertiteling. Houd er wel rekening mee dat bij sommige films en series de tekst niet compleet synchroon loopt.

Biedt FlixTor goede kwaliteit?

FlixTor zoekt het internet af naar films en series van de beste kwaliteit. Daardoor kan de kwaliteit mogelijk per titel verschillen. Vooral de wat oudere series en films kunnen daardoor wat minder scherp zijn. Goed internet is belangrijk en soms kan het helpen om de link in een andere browser te openen. Een kwestie van testen, maar vaak is het top!

Extra functies met FlixTor VIP access

Voor het gebruik van de video search engine is een FlixTor account niet nodig. Zoek simpelweg naar een titel en klik het aan om te kijken. Wil je ook via FlixTor films downloaden, bijvoorbeeld omdat je er zelf ondertiteling onder wilt zetten? Dan kun je kiezen voor FlixTor VIP Access vanaf 3,75 dollar per maand.

  • FlixTor casten met Chromecast kan alleen met FlixTor VIP.
  • Met VIP kun je daarnaast video’s downloaden als bestand
  • En je kunt een eigen kijklijst maken

FlixTor.to download

Houd er rekening mee dat er diverse varianten van FlixTor in omloop zijn. Met verschillende namen achter FlixTor, zoals FlixTor.video, zijn er ook sites met malware. Pas hiervoor op. FlixTor geeft via hun eigen org-site aan dat je daar alle websites (URL’s) kunt bekijken die tot hun domeinen behoren zoals FlixTor.se en FlixTor.to. Met de download op deze pagina ga je naar een officiële FlixTor.

FlixTor veilig en open source?

FlixTor is een open source programma dat zelfs geen gebruik maakt van ads. Zover bekend is het veilig in gebruik. FlixTor bevat deels inhoud die wordt beschermd door auteursrechten, wat je officieel niet mag streamen. Let op, je bent zelf verantwoordelijk voor wat je streamt. Je hoeft overigens geen account aan te maken voor het gebruik van FlixTor.

Gratis FlixTor video’s kijken!

Enthousiast over FlixTor? Neem dan zelf eens een kijkje op het platform om te besluiten of het iets voor je is. En wil je ook een kijklijst maken? Upgrade dan naar de FlixTor.to VIP account. We wensen je alvast veel kijkplezier toe!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Media streamen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Disney+.