Disney+ downloaden

Wil je de app van Disney+ downloaden en genieten van eindeloos entertainment? Dat kan via Downloaden.nl! 

Het beste van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic

De Disney+ app is nog niet zo lang geleden uitgebracht. Dit is een streamingdienst vergelijkbaar met Netflix, maar dan van Disney. Door middel van de Disney+ app kun je films en series streamen van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Het aanbod aan films en series is dan ook zeer divers. 

Door de jaren heen heeft Disney heel wat films uitgebracht. Via de Disney+ app kijk je ook de films terug die jou in je jeugd zo wisten te raken. 

  • Van de nieuwste films tot klassiekers
  • Onbeperkt toegang tot alles op Disney+
  • Beschikbaar op tv, computer, gameconsole, mobiel en tablet

Disney+ app gratis downloaden

Wil je Disney+ gratis downloaden? Sinds november 2019 is de app overgegaan op een betaald account. Gelukkig is een abonnement helemaal niet prijzig in vergelijking met veel andere filmapps. Op dit moment kost een maandelijks abonnement €8,99. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een jaarabonnement af te sluiten, in dat geval betaal je jaarlijks €89,90. Zo kun je met korting Disney+ kijken! Hoe werkt een Disney+ abonnement downloaden?

  1. Start de download via de button
  2. Kies tussen een maandabonnement of jaarabonnement Disney+ abonnement met korting
  3. Geniet van je favoriete films en series!

Hoe maak je gebruik van de Disney+ app?

Het installeren en gebruiken van de Disney+ app is zeker geen hogere wiskunde. Om te beginnen is het belangrijk dat je een abonnement afsluit. Dit kan dus via de download zoals hierboven geschreven. Het afsluiten van een abonnement is binnen no-time gebeurd. 

Hierna download je de applicatie op jouw favoriete platforms. Je vindt Disney+ in Google Play, de iOS App Store en in de Playstation Store. Download je de applicatie op de PC? Dan vind je de applicatie op disneyplus.com. 

Na het downloaden van de Disney+ app kun je inloggen op het account waarmee je geregistreerd hebt. Hierna heb je de mogelijkheid om je favoriete series en films te kijken. 

Is Disney+ de moeite waard?

De Disney+ app downloaden is zeker de moeite waard als jij een liefhebber bent van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars of National Geographic. En zeg nou eerlijk: wie is er geen liefhebber van Disney? De app wordt niet alleen gedownload voor vermaak van de kids, maar is minstens zo populair onder volwassenen.

Zelfs klassiekers waar je vroeger niet op uitgekeken raakte, vind je terug in deze app. Wat dacht bijvoorbeeld van Bambi, Aladdin, Sneeuwwitje, Jungle Book en De Kleine Zeemeermin? Oud, maar goud! Of geniet urenlang van The Simpsons, Winnie de Poeh en de nieuwste Star Wars Films. Hieronder krijg je alvast een sneak peek in het complete Disney+ aanbod.

wall-e

Disney+ versus Netflix

Veel mensen zullen zich afvragen of de Disney+ app beter is dan Netflix. Niet per se, de content op de twee streamingdiensten is namelijk bijna niet met elkaar te vergelijken. Kun je het geld missen, dan is het dus geen slecht idee om zowel een Netflix als een Disney+ abonnement af te sluiten. Zo kun je via de Disney+ app bijvoorbeeld geen 16+ content streamen, terwijl dit via Netflix wél mogelijk is. Andersom kun je met Netflix weer niet genieten van de prachtige Marvel-series die de Disney+ app te bieden heeft. 

Het Disney+ abonnement is bovendien in verhouding tot Netflix maandelijks een aantal euro goedkoper. Wil je slechts één abonnement afsluiten, dan raden we je echter vooral aan om na te gaan welke streamingdienst voor jou de meest interessante films en series heeft.

Disney+ app met korting downloaden

Geniet je eindeloos van Disney, Marvel, Star Wars, Pixar en National Geographic? Grote kans dat een Disney+ abonnement je niet snel gaat vervelen! Kies tijdens het downloaden voor een jaarabonnement Disney+ voor slechts €7,49 per maand (in plaats van €8,99 per maand). Zo heb je eindeloos kijkplezier aan een extra voordelige prijs!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Media streamen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Upflix.