Upflix downloaden

Een avondje op de bank straks? Dan staat er waarschijnlijk iets van Netflix op het programma! Maar wat ga je in godsnaam kijken? Als je niet echt een doel voor ogen hebt, kan het zomaar gebeuren dat jij en je vrienden of partner uren aan het scrollen en discussieren zijn. Want niets lijkt écht leuk, of het ziet er juist allemaal even goed uit. De makers van Upflix vonden dit een echt probleem worden en gingen op zoek naar een oplossing. Die hebben ze gevonden, in de vorm van deze app!

Wat is Upflix?

Als je een gebruiker bent van Netflix dan is Upflix een hele goede uitkomst. Heb je geen tijd en zin om door het aanbod van nieuwe programma's te zoeken dan krijg je een overzicht van het nieuwste aanbod direct op je smartphone of tablet. Je krijgt de nieuwe titels binnen met een push notificatie, maar die meldingen kan je ook gemakkelijk uitzetten. De app is heel makkelijk te gebruiken en goed in te stellen naar je eigen voorkeur. Je kan het overzicht zelf kan sorteren op genre, regisseur, maar ook op de scores van een film die ze hebben gekregen via de site IMDB en Rotten Tomatoes. Je krijgt per film, serie of documantaire meer informatie en je kan gelijk de trailer afspelen.

Wanneer je gevonden het wat je wilt zien druk je gemakkelijk op de afspeelknop. Upflix schakelt dan automatisch over naar de app van Netflix zelf. Hierdoor kan je gelijk gaan kijken. Mocht je een eigen afspeellijst willen maken is dit ook mogelijk Als abonnee van Netflix ben je met deze app altijd op de hoogte van de nieuwste series of films. Deze app maakt op een mooiemanier Netflix weer overzichtelijk.

Maar ik weet niet wat ik moet kijken!

Wanneer er een nieuwe film of serie uitgekozen moet worden kan dit nog wel eens voor discussie zorgen. Upflix heeft hier dé oplossing voor: het roulettewiel. Kies een genre welke je aanspreekt en een minimale rating en  Upflix heeft jou een willekeurige Netflix film of serie die daarbij aansluit.

Waarom is Upflix iets voor jou?

  • Het is een app die Netflix aanbod overzichtelijker maakt
  • Volledig gratis beschikbaar voor iOS en Android
  • Vertelt je dagelijks wat het nieuwe aanbod is op Netflix
  • Verbindt met je Netflix-account
  • Je ontvangt push-berichten wanneer het aanbod is aangevuld
  • Leuke roulette-functie, op basis van jouw eigen voorkeuren
  • Speelt keuze direct af in de gewone Netflix-app

De app is gratis en beschikbaar voor iOS en Android. Zorg er wel voor dat je met de app verbonden bent met je Netflix-account. Wanneer je gebruik maakt van meerdere streamingdiesnten is wellicht JustWatch ook iets voor jou!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Media streamen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is NPO Plus.