Amazon Prime downloaden

Gratis Amazon Prime proberen? Dan ben je op deze pagina van Downloaden.nl aan het juiste adres. Maak gebruik van de Amazon Prime download en stream 30 dagen onbeperkt de leukste films, series en documentaires!

Wat is Amazon Prime?

Prime is een streamingsdienst van Amazon, waarmee je toegang krijgt tot oneindig veel films en series, waaronder ook exclusieve Amazon Originals. Enorm veel titels zitten in het abonnement inbegrepen.

  • Onbeperkt films, series en docu’s streamen
  • Via Prime app, desktop en smart-tv
  • Populaire series en zowel nieuwe als klassieke films
  • Exclusieve Amazon Originals
  • Bekijk aanbevelingen of gebruik zoekfunctie
  • Via Prime trailers en cast bekijken
  • Zet favorieten in je kijklijst

Amazon Prime gratis downloaden

Wil je Amazon Prime downloaden, gratis en voor niets? Maak dan gebruik van de gratis proefperiode van 30 dagen en snuffel lekker op je gemakje door het aanbod. Kun je daarna altijd nog beslissen of je wilt verlengen. Hoe werkt gratis Amazon Prime downloaden?

  1. Start de download via de button
  2. Kies het juiste besturingssysteem en maak je account aan
  3. Je kunt nu inloggen vanaf ieder apparaat, zelfs je smart-tv!

Wat kost Amazon Prime na afloop van de proefperiode? Veel minder dan andere populaire streamingsdiensten! Namelijk slechts €2,99 per maand! Je kunt hiermee met één account op drie apparaten tegelijkertijd streamen.

Beste films en series op Prime Video

Amazon Prime Video heeft heel wat toptitels voor je in petto. Wat dacht je van klassiekers als The Shawshank Redemption, Fight Club, Forrest Gump en The Matrix? Ook voor Amazon Originals en tal van series zit je er op de goede plek. Een spannende detective, een romantische of juist hilarische film, het aanbod is rijkelijk. Plaats je must-sees op je kijklijst, zodat je ze altijd binnen een handomdraai terugvindt.

Aanbevelingen en zoekfunctie

Je kunt snel en eenvoudig zoeken naar je favoriete titel of acteur/actrice, maar je kunt ook specifiek de aanraders van een bepaald genre bekijken. Daarnaast raadt Prime je aanbevolen titels aan op basis van je kijkgeschiedenis. Wie weet ontdek je iets nieuws dat je niet had willen missen. Bij de meeste titels kun je daarnaast ook direct de trailer en cast & crew bekijken, zodat je alvast een goed beeld hebt voordat je op play drukt.

Extra content, kanalen en opties

Naast alle titels die via het abonnement én de gratis Prime proefperiode beschikbaar zijn, is het mogelijk om extra content aan te schaffen. Een voorbeeld is het Amazon horrorkanaal FEAR, met daarin extreem veel horrorfilms. Prime leden genieten daarnaast van een maandelijkse selectie van gratis games via Prime Gaming. En met Amazon Photos kun je zelfs foto’s opslaan en direct streamen naar al je apparaten. Topfilms in de bioscoop? Bekijk de nieuwe releases door deze films te kopen of te huren. Als je geduld hebt is er overigens ook een kans dat ze uiteindelijk gratis beschikbaar komen binnen je abonnement.

Start met gratis Amazon Prime kijken!

Enthousiast over het Amazon Prime abonnement? Wij zeggen doen! Want na die maand proefperiode kun je alsnog beslissen of je het abonnement wilt verlengen. Download de gratis Amazon app of start je kijkavontuur via desktop. We wensen je alvast veel kijkplezier.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Media streamen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Ziggo GO app.