TimeWriter downloaden

Ben je op zoek naar handige urenregistratie software, met extra functies voor budgetbewaking en facturatie? Dan zit je goed met deze gratis TimeWriter download!

Wat is TimeWriter?

TimeWriter is een tool die de administratie een stuk eenvoudiger maakt. Zo houd je een urenregistratie bij, van jezelf en/of van werknemers. Naast tijdsregistratie is het een compleet systeem voor factureren, budgetbewaking, verlofregistratie en verzuim. Je kunt een koppeling maken met meerdere boekhoudprogramma’s.

  • Urenregistratie per medewerker en/of project bijhouden
  • Overzichtelijke weekrasters, optie tot Outlook-koppeling
  • Verlof goedkeuren en verzuim(redenen) bijhouden
  • Boekhoudprogramma koppelen en rapportages uitdraaien
  • Facturen opmaken in de huisstijl van je bedrijf
  • Beschikbaar via desktop, app en als web cliënt (inclusief hosting)
  • Relevante updates en altijd de juiste support bij vragen

Gratis TimeWriter downloaden

TimeWriter downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je kunt een volledige versie van TimeWriter twee maanden gratis proberen en daarna kiezen of je als zzp’er overstapt op het gratis pakket, of als bedrijf met werknemers voor een uitgebreider pakket kiest. Hoe werkt TimeWriter gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de TimeWriter download via de button.

Hoe werkt TimeWriter?

Met TimeWriter heb je dankzij verschillende handige functies altijd inzicht in uren, facturen en verzuim. Vergeet papieren boekhouding of ellenlange en ingewikkelde Excel-bestanden, want met TimeWriter heb je voortaan alles eenvoudig op één plek!

Urenregistratie bijhouden

Het registreren van uren kan zowel belangrijk zijn als zzp’er, maar ook zeker wanneer je werknemers in dienst hebt. Zo weet je precies wat je aan wie dient uit te betalen, alsook hoeveel uren je kunt factureren aan de klant. Met TimeWriter houd je dit tot in de puntjes bij. Dit komt bijvoorbeeld ook van pas als je overheidssubsidie ontvangt (zoals WBSO). Met TimeWriter registreer je voortaan de tijdsbesteding per werknemer en project. Je draait rapportages uit om alle uren in één oogopslag te zien.

Weekraster zoals in Outlook

Naast het uitdraaien van rapportages voor het bijhouden van de uren, kun je ook meteen het weekraster zien. Wat staat er deze week op de planning? Wie doet wat op welke tijdstippen? Je kunt dit weekraster ook wel vergelijken met een Outlook agenda. Houd je overigens alles al bij in Outlook? Dan maak je eenvoudig de koppeling, zodat alles uit die agenda overgenomen wordt in TimeWriter!

Weekraster Timewriter

Verlof en verzuim managen

Wanneer werknemers verlof aanvragen of ziek zijn dan moet je dat bijhouden in de administratie. Voorkom chaos door gebruik te maken van TimeWriter. Die houdt alles netjes voor je bij. En zo kun je dus ook direct zien welke werknemers vaak ziek zijn en om welke redenen. Daarnaast kun je aanvragen voor verlofuren of vakantiedagen met één druk op de knop goedkeuren of afkeuren. Werkt snel, daardoor bespaar je veel kostbare tijd.

Budgetbewaking per project

Een duidelijk overzicht van de cijfers is een must voor ieder bedrijf. En wanneer je voor een bepaald project vastzit aan een budget dan wil je daar uiteraard goed zicht ophouden. Met TimeWriter heb je altijd inzicht in je verbruikte en resterende budget. Het programma maakt automatisch berekeningen, zodat je de tijdsbesteding perfect kunt invullen. Uiteindelijk kun je tevens de begrote kosten met de gerealiseerde kosten vergelijken, zodat je voor een volgend project weet waar je pluspunten en valkuilen liggen. Zo kun je je strategie aanpassen en kansen pakken in de toekomst, om meer winst te realiseren.

Boekhouding koppelen

Maak je op dit moment gebruik van verschillende programma’s voor boekhouding en facturatie? Dat is met TimeWriter verleden tijd. Koppel je boekhoudprogramma’s met TimeWriter en heb voortaan alle relevante administratieve zaken op één plek. Voorbeelden van boekhoudprogramma’s die gekoppeld kunnen worden zijn Exact Online, SnelStart, e-Boekhouden en Reeleezee. Tevens kun je gebruik maken van het eigen boekhoudprogramma van TimeWriter: Stip-T.

Facturen versturen

Je kunt met het programma zelfs facturen opmaken in de vorm van je eigen huisstijl. Zo verzorg je een professionele uitstraling voor je klanten. Uiteraard kun je eerder gestuurde facturen ook weer bekijken en rapportages uitdraaien. Zo weet jij aan welke klanten je het minste en het meeste verdient. Een goed inzicht waarmee je je bedrijf kunt verbeteren.

TimeWriter gratis versie & pakketten

Zzp’ers (1 gebruiker) kunnen gratis gebruik maken van TimeWriter Freeware, ideaal! Ook grotere bedrijven kunnen liefst twee maanden deze super handige software gratis proberen via de download op deze pagina. Je maakt een gratis TimeWriter account aan en kunt daarna altijd nog beslissen of het goed voor je werkt. Grote kans van wel!

Bedrijven tot 25 medewerkers kunnen dan upgraden naar TimeWriter Standaard. Grotere organisaties tot 1.000 medewerkers kiezen wellicht liever voor TimeWriter Pro, waarmee zelfs offline en lokaal werken op je eigen server in de cloud mogelijk is. Liever TimeWriter web cliënt met gratis hosting? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Download TimeWriter gratis en ontdek zelf het gemak van deze software!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Tekst en Administratie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is WordPerfect Office.