Genius Scan downloaden

Genius Scan is een app voor iOS en Android en voor iedereen onmisbaar. Het tovert je telefoon namelijk om in een scanner. Handig voor het bewaren van bonnetjes, facturen, verzendbewijzen, briefjes van school, een pagina uit een boek, het digitaliseren van papieren documenten en ga zo maar door.

Natuurlijk kun je ook een normale foto nemen van alle bovenstaande voorbeelden. Maar in de praktijk betekent dat scheve randen, slechte belichting en onleesbare letters. Precies wat je wilt voorkomen. Daarom is Genius Scan ook zo handig: die stelt de belichting automatisch bij en meldt wanneer je je telefoon precies goed houdt. Zo kan er nooit iets fout gaan bij het ‘scannen’ met je telefoon.

Waarom Genius Scan downloaden?

Er zijn best veel scan apps te downloaden. Maar waarom moet je nu precies Genius Scan hebben?

Omdat het de beste app is, die alles voor je regelt. Zo bevat het slimme pagina detectie, perspectief correctie en worden de afbeeldingen meteen verwerkt. Het kost echt geen enkele moeite meer om je administratie bij te houden. Maak meteen een foto van het bonnetje van die zakenlunch en je bent klaar. Je kunt er zelfs voor kiezen om de scan direct naar je favoriete cloud service te verzenden.

Een van de tevreden gebruikers van Genius Scan is Julie. En in haar review beschrijft ze heel precies waarom de app zo handig is: “Ik doe niet aan een grote (voorjaars)schoonmaak. Mijn administratie is papierloos. Iedere keer dat ik belangrijke post of documenten ontvang, scan ik deze met Genius Scan. Het wordt automatisch opgeslagen in Dropbox en mijn huis blijft opgeruimd.”

Wanneer Genius Scan gebruiken?

– Onderweg. Zit je veel op de weg? Dan stuur je alle documenten die je van klanten ontvangt, direct door naar kantoor. Zo kan er gelijk worden gestart met dat belangrijke project.

– Uitgaven bijhouden. Nooit meer formulieren invullen. Maak een foto van alle bonnetjes, bundel deze in een PDF document en stuur alles meteen door naar de afdeling administratie.

– Deel je werk. Ben je wel eens artistiek bezig? Met Genius Scan maak je perfecte scans van je tekeningen, handlettering, schetsen of een snelle notering van bladmuziek.

De belangrijkste kenmerken van Genius Scan: 
  • Automatische correctie van perspectief foutjes
  • Zet scans om in PDF’s van meerdere pagina’s
  • Exporteer en deel scans met je eigen cloud service
  • Magische modus: pagina’s worden automatisch gedetecteerd en gescand
  • Verbeter en bewerk scans

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Tekst en Administratie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Movienizer.