Movienizer downloaden

Heb je als groot filmliefhebber inmiddels al duizenden films gezien? Dan is het begrijpelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Met de download Movienizer houd je jouw filmcollectie onder controle en wordt het weer overzichtelijk.

De opties van Movienizer:

  • Ordenen van jouw filmcollectie
  • Uitgebreide informatie vinden over alle films
  • Noteren aan wie je DVD's hebt uitgeleend
  • In het Nederlands

Waar staat die film ook alweer?

Als jij een gigantische DVD-collectie hebt, is de gratis download Movienizer ideaal. Noteer in deze digitale encyclopedie waar je welke film in de kast hebt gezet, hebt opgeslagen of zelfs aan wie je deze hebt uitgeleend. Daarnaast kun je aangeven wat je van een film vond en voeg je de filmcover toe.

Word filmkenner

In Movienizer kom je binnen enkele secondes alles te weten over een film of acteur naar keuze. Vul de titel in en Movienizer zoekt alle mogelijke informatie hierover op, zoals een omschrijving, IMDb rating, gewonnen prijzen, de opbrengst en de cast.

Sla jouw eigen filmencyclopedie op in de Cloud, zodat je ook op je iPhone en iPad toegang hebt! In de gratis app (alleen Engelstalig) van Movienizer filter je films op genres, rating en jaar. Daarnaast kun je trailers bekijken en bekijk je jouw toegevoegde informatie.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Tekst en Administratie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is TimeWriter.