AFAS Pocket downloaden

Ben je veel onderweg, maar wil je wel graag je bedrijfsadministratie onderweg kunnen doen? Probeer dan zeker eens de AFAS Pocket app van AFAS Software. Met deze app heb je toegang tot je AFAS bedrijfsomgeving, waar je ook bent. Bekijk je agenda, doe je urenregistratie of dien declaraties in via je smartphone of tablet. Download de AFAS Pocket app gratis via Downloaden.nl.

Wat is de AFAS Pocket app?

De AFAS Pocket app is een app voor iOS en Android die een verlengstuk is van de AFAS HRM-software en de AFAS ERP-software. Dankzij deze app krijg je toegang tot je bedrijfssoftware van AFAS via je smartphone of tablet. De app is bedoeld voor medewerkers om werkgerelateerde zaken sneller en efficiënter te kunnen regelen via een eenvoudige app op je smartphone.

De AFAS Pocket app is gratis te downloaden voor werknemers, maar de functionaliteiten van de app zijn alleen te gebruiken wanneer je als werkgever gebruikmaakt van AFAS bedrijfssoftware (AFAS Profit).

AFAS Pocket app functionaliteiten

AFAS Pocket app biedt een aantal zeer handige functies voor jou als werknemer, waardoor het zeker de moeite waard is de app te downloaden. Waaronder:

 • Inzicht in je loonstroken en jaaropgaven.
 • Registratie van gewerkte uren.
 • Verlof aanvragen.
 • Ziekmelden.
 • Bonnetjes, reiskosten en declaraties indienen.
 • Toegang tot contactgegevens van collega’s en zakelijke contacten.
 • Wijzingen van je persoonlijke gegevens, bijvoorbeeld als je verhuisd bent.
 • Inzicht in je agenda en takenlijst.
 • Projectadministratie bijwerken.
 • Werkbonnen creëren en verwerken.
 • Nieuwsberichten van het bedrijf lezen.

Dankzij de AFAS Pocket app is het dus mogelijk een heel aantal zaken eenvoudig via je smartphone te regelen, in plaats van hiervoor contact op te nemen met HR. Dat scheelt niet alleen tijd en gedoe voor de betreffende medewerker, maar ook voor de HR-afdeling! De AFAS Pocket app is niet voor niets de meest gedownloade zakelijke app van Nederland.

AFAS Pocket downloaden

Ook de handige AFAS Pocket app downloaden? Met slechts een paar tikken heb je de handige app geïnstalleerd op je smartphone. Hoe doe je dat dan?

 1. Klik op de downloadknop op deze pagina.
 2. Selecteer het juiste besturingssysteem: AFAS Pocket app voor iOS of AFAS Pocket app voor Android.
 3. Volg de instructies op het scherm om de app te installeren.

Log in met het account dat je van je werkgever hebt gekregen om in te loggen bij AFAS Online (AFAS Prrofit of AFAS Insite). Vergeet niet om gebruik te maken van two factor authentication voor een veiligere omgeving.

Hoe werkt de AFAS Pocket app?

Heb je de AFAS Pocket app gedownload en geïnstalleerd op je smartphone, en dus klaar om aan de slag te gaat? De AFAS Pocket app werkt gelukkig eenvoudig. Hij werkt intuïtief en na de eerste keer gebruik weet je eigenlijk vrij snel hoe alles werkt.

Na het inloggen kom je terecht bij een startschema. Hier heb je snel toegang tot alle functionaliteiten van de app. Scroll er doorheen en selecteer simpelweg de functie die je graag wilt gebruiken. Kun je iets niet vinden? Dan is er een zoekfunctie om je te helpen snel specifieke informatie te vinden. Heb je afspraken of deadlines die je zeker niet mag vergeten? Stel dan notificaties in via de AFAS Pocket app.

Werkgerelateerde zaken eenvoudig regelen

Waarom zou je wachten met het werk een beetje gemakkelijker maken voor jezelf? Download de AFAS Pocket app gratis via Downloaden.nl en heb vanaf nu altijd via je smartphone toegang tot de AFAS software. Dankzij de AFAS Pocket app werk je bewezen efficiënter, georganiseerder en bespaar je tijd. Download de AFAS Pocket app dus vandaag nog en zet je eerste stappen naar een meer georganiseerde en succesvolle werkdag!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Tekst en Administratie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Prezi.