Webex downloaden

Op zoek naar goede software voor videovergaderingen, bellen en berichten sturen? Met Cisco Webex ontdek je de beste functionaliteiten, met als hoogtepunt functies op het gebied van spraakintelligentie.

Wat is Webex?

Webex is een cloudgebaseerde videoconferentie- en samenwerkingsoplossing van Cisco Systems die gebruikers in staat stelt om vergaderingen, webinars, lessen, presentaties en meer te organiseren en te hosten. Gebruikers kunnen video- en audiobellen, documenten delen, scherm delen en samenwerken in realtime. Het is beschikbaar op ieder device.

  • Altijd verbonden met collega’s en anderen
  • Direct messages sturen of in groepen
  • Videobellen met één of meerdere mensen
  • Documenten en video’s delen
  • Diverse functies op gebied van spraakintelligentie
  • Beveiligde omgeving
  • Webex App voor iOS, Android en desktop

Webex producten zijn sinds 2007 onderdeel van Cisco Systems. Er bestaan verschillende software producten vanuit Webex, waaronder Webex Messaging, Webex Calling, Webex Suite, Webex App en Webex Meetings. Je kunt Webex Meetings gratis downloaden en optioneel uitbreiden met andere functies en software van Cisco.

Gratis Webex downloaden

Wil je Webex downloaden, gratis en voor niets? Met deze gratis download van Webex Meetings krijg je toegang tot alle slimme functies op het gebied van audio, video en content delen. Hoe werkt Webex gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de Webex download via de button.

Hoe werkt Webex?

Maak eenmalig je Webex account aan en schrijf je in voor het gratis Webex plan. Je kunt nu tot 100 deelnemers toevoegen in een HD video vergadering. De functies wijzen zichzelf erg goed. Zo kun je binnen een vergadering je scherm delen, en persoonlijke ruimtes aanmaken. Daarnaast kun je iemand persoonlijke berichten sturen en online bellen.

Achtergrond en achtergrondgeluid

Je kunt de achtergrond eenvoudig aanpassen. Zo kun je deze vervagen, of bijvoorbeeld een gepersonaliseerde achtergrond met je bedrijfslogo instellen. Verder wordt achtergrondgeluid automatisch onderdrukt, zodat je geniet van de beste geluidskwaliteit. Vergeet ruis, je geniet van optimale geluidskwaliteit.

Uitstekende beveiliging

Je gesprekken zijn altijd beveiligd via Webex. Zo bescherm je gesprekken via krachtige encryptie via een meerlaagse beveiliging, waaronder native VDI-client voor gevirtualiseerde omgevingen. Je weet dan zeker dat niemand onbedoeld documenten bemachtigt. Wil je goed bijhouden wie er aan welke vergaderingen deelneemt? Maak dan gebruik van Webex People Insights voor uitgebreide analyses.

Webex spraakintelligentie

Waar Webex in uitblinkt is spraakintelligentie. Zo helpt de digitale vergader-assistent je bij het maken van notities en het bepalen van aandachtspunten. Deze kun je zelfs automatisch vast laten leggen aan de hand van triggerwoorden. Maar dat is nog niet alles, want je kunt zelfs vergaderingen realtime laten vertalen in meer dan 100 talen.

Transcripties videovergaderingen

Daarnaast neem je ook de vergaderingen op en kun je er zelfs transcripties van maken. Handig als iemand er niet bij kan zijn. En wil iemand specifiek zoeken op een bepaald onderwerp? Je kunt op basis van trefwoorden zoeken in één of meerdere opnamen. Zo vind je eenvoudig bepaalde informatie terug.

Uitbreiden met Webex Classrooms

Zoek je een veilig platform waarmee je les kunt geven aan groepen, scholen of organisaties? Dan kun je optioneel uitbreiden naar Webex Classroom collaboration, waarmee je eenvoudig uren bijhoudt en tickets kunt aanmaken om met studenten te communiceren.

Gratis Webex download!

Er zijn verschillende Webex abonnementen, zodat je precies afstemt welke functies voor jou van belang zijn. Het goede nieuws is dat je de basisfuncties van Webex gratis downloadt, zodat je toegang krijgt tot de belangrijkste functies voor bellen, vergaderen en berichten sturen. Daarna kun je altijd nog beslissen of je uitbreidt met extra features.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Chatten en bellen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Signal.