Discord downloaden

Ben je op zoek naar een nieuw communicatieprogramma? Waarmee je kan bellen en chatten? En heb je Skype, Teamspeak of Ventrilo al uitgeprobeerd, maar bleek het voor jou toch niet lekker te werken? Dan is Discord wellicht wat voor je!

Hoe werkt het?

Discord is speciaal ontworpen voor gamers. Je kunt bijvoorbeeld zien wie er aan het praten is terwijl je aan het spelen bent, zonder op alt+tab te drukken. Daarnaast heeft het gebruik van Discord geen invloed op de snelheid van de game die je aan het spelen bent. Ook fijn, GIFjes worden niet automatisch afgespeeld, maar pas als je er met je muis overheen gaat.

Discord is een chat- en belapplicatie, maar werkt compleet anders dan bijvoorbeeld WhatsApp en Telegram. Je maakt een server voor een groep vrienden met wie je games speelt, waarna je op deze server meerdere chatkanalen kunt aanmaken. Je opent zo een algemeen chatkanaal om in te praten, maar bijvoorbeeld ook een plek om te chatten over specifieke spelevenementen of strategieën. Het zorgt ervoor dat iedere discussie een plek krijgt. En doordat je IP-adres beschermd blijft en je de servers kunt afschermen, ontvang je ook geen ongewenste reclame meer.

Wat krijg je?
  • Gegarandeerd gratis – ongeacht aantal contacten of servers 
  • Beschermd IP-adres, dus geen ongevraagde reclame meer
  • App beschikbaar voor smartphone en pc
  • Door het slimme design laag CPU verbruik
  • Superhelder geluid
  • Zowel bellen als chatten

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Chatten en bellen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Twitter app.