Gentstudent app downloaden

Wil jij op de hoogte blijven van alles wat er in de Gentstudent app gebeurt? Meld je dan gratis aan voor Gentstudent en download de Gentstudent app gratis voor Android of iOS via Downloaden.nl.

Let op: voor het downloaden van de Gentstudent App geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Wat is Gentstudent?

Gentstudent is van oorsprong een community waarin studenten van de stad Gent even stoom af konden blazen tijdens het studeren. De community was van oorsprong actief op onder andere Snapchat en Instagram. Het initiële ideeën was om foto’s en video’s van andere studenten te tonen om te laten zien wat er allemaal gebeurde in het studentenleven van de stad Gent.

Al snel werden er in de app echter met name zeer pikante beelden getoond van studenten. Denk aan blote borsten en billen, maar ook bijvoorbeeld drugs. De community won daardoor zeer snel aan populariteit en de naam werd bijna een begrip. En niet alleen in België, ook in Nederland had en heeft Gentstudent zeer veel fans.

Gentstudent app downloaden

Omdat de content van Gentstudent met name uit 18+ content bestond en er ook veel discussie over bestond, is niet alle content meer beschikbaar via Snapchat of Instagram. De initiatiefnemers van de community hebben daarom besloten om zelf een app te creëren, waardoor je nog steeds toegang hebt tot de content. Hoe download je die, want hij is niet beschikbaar in de App Store of Play Store?

  1. Klik op de downloadknop op deze pagina.
  2. Selecteer het juiste besturingssysteem: Gentstudent voor iOS of Gentstudent voor Android. In principe is de app ook beschikbaar in de browser voor desktop, maar ze waarschuwen zelf voor mogelijke problemen.
  3. Maak een account aan, waarmee je kunt bewijzen dat je ouder bent dan 18.
  4. Start de download voor Android of iOS.

Gentstudent is meer dan een app

Gentstudent is in België en Nederland ongekend populair. Daarmee is het niet alleen maar simpelweg een app, maar een echte community. En bij een community hoort natuurlijk bijpassende merchandise. Daarom zijn onder meer de hoodies, t-shirts, petten en zelfs sekspeeltjes ongekend populair. Er poppen zelfs met regelmaat bijna-kopieën uit de grond met onder ander Antwerpstudent en Leuvenstudent. Gentstudent blijft echter natuurlijk het enige echte origineel.

Gentstudent strijder: betaald account

Gentstudent is in principe een gratis te gebruiken app. Om die diensten en servers te kunnen blijven gebruiken is er echter een betaald abonnement voor de app in het leven geroepen: Gentstudent Strijder. Dit abonnement kost €4,99 per maand of €24,95. Voordelen hiervan zijn onder andere het kunnen plaatsen van reacties, aanpassen van je profielfoto, geen advertenties en een top 20 posts per maand.

Download vandaag nog de Gentstudent App

Gentstudent is nog steeds te volgen via Snapchat en Instagram, maar via de app kan de community zelf haar eigen regels bepalen en meer content beschikbaar stellen. Ben je fan van Gentstudent, dan is de app van Gentstudent toch wel een aanrader. Gebruikmaken van de GS app? Maak dan gebruik van de downloadknoppen op deze pagina van Downloaden.nl en download de app gratis en voor niets.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Chatten en bellen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Google Hangouts.