Airalo downloaden

Airalo is ’s werelds eerste eSIM winkel, met eSIM’S voor meer dan 190 landen en regio’s over de hele wereld. Wil je je eSIM met korting scoren? Dan ben je hier op Downloaden.nl aan het juiste adres.

Wat is Airalo?

Airalo is een eSIM-winkel. Hier kun je e-simkaarten kopen voor vrijwel ieder vakantieland ter wereld, en dat tegen betaalbare prijzen. Waarom je dat zou doen? Als je je huidige data-abonnement in het buitenland gebruikt dan is dat vaak enorm duur. Je zou een simkaart in het land van bestemming kunnen kopen, maar dat is dan weer een gigantisch gedoe. Met een eSIM los je dat probleem op. Je kiest voor goedkope internationale dataroaming.

  • E-SIM winkel: meer dan 190 landen
  • Meerdere e-simkaarten kopen voor ieder land
  • Goedkope internationale dataroaming
  • Korting op eSIM via Downloaden.nl!

Airalo eSIM kopen

Wil je een eSIM via Airalo kopen? We vertellen je graag hoe dat werkt. Ga naar de website of scoor korting via Downloaden.nl. Je ontvangt liefst $3 korting op Airalo eSIM via onze partnerlink. Dat geld kun je immers wel beter gebruiken als je op vakantie gaat, toch?!

Kies je besturingssysteem, ga naar de Airalo Store en pak je $3 Airalo korting!

Na het aanmaken van je account kies je het land waar je een eSIM voor wilt kopen. Vervolgens kies je het plan dat het beste bij je past. Na aankoop wordt de eSIM aan je account toegevoegd en kun je hem installeren met behulp van een QR-code of handmatig.

Hoe werkt Airalo?

Het is van belang dat je een smartphone, tablet of laptop hebt die eSIM-compatibel is. Vervolgens kun je een eSIM kopen voor het land naar keuze. Je kunt er ook meerdere kopen, een andere voor ieder land. Vervolgens kun je ook wisselen tussen meerdere simkaarten. Zo kun je je eigen nummer online houden en altijd bellen en gebeld worden.

Airalo eSIM instellen

Wanneer je verschillende eSIM’S koopt, is het aan te raden deze een specifieke naam te geven, zodat je ze gemakkelijk kunt herkennen. Om handmatig toe te voegen moet je de activeringscode invoeren. Daarnaast kun je ook de QR-code scannen om de eSIM actief te maken.

Wat kost Airalo eSIM?

De kosten zijn afhankelijk per land en per bundel. Voor $5 kun je vaak al 1 GB data kopen voor een week en voor $15 geniet je van meerdere GB voor een maand lang. Zorg in ieder geval dat je de $3 korting via Downloaden.nl niet aan je neus voorbij laat gaan en check de huidige prijzen via desktop of via de Airalo app. Als je al een account hebt en nog nooit een data pack hebt gekocht, dan kun je tevens de Airalo kortingscode: REMCO7743 gebruiken voor $3 korting.

De voordelen van eSIM

Voor degenen die nog niet bekend zijn met eSIM, vertellen we er graag wat meer over. eSIM: wat is dat? Deze embedded simkaart zorgt ervoor dat je op een makkelijke manier verbonden kunt blijven, waar ook ter wereld. De meeste smartphones van tegenwoordig zijn voorzien van een nano-simkaart, een fysiek kaartje dat je in de telefoon steekt.

eSIM’s zijn de nieuwste generatie simkaarten, die niet meer fysiek in de telefoon gestopt hoeven te worden. Dat bespaart heel wat ruimte, en een bijkomend voordeel is dat ze meerdere simverbindingen tegelijkertijd kunnen hebben. Een ander voordeel is dat je een dergelijk simkaartje niet meer in een plaatselijke winkel hoeft te halen, want je kunt deze gewoon online bestellen. Er kan slechts één sim tegelijkertijd actief zijn, maar het schakelen gaat eenvoudig. Dat is dus wel even anders dan met de fysieke kaartjes van vroeger, waarbij je de fysieke sim in de kaart moest omwisselen.

Kortom, eSIM is dé beste manier om in verschillende landen eenvoudig aan data te komen. En koop je via Airalo, dan geniet je ook nog eens van aantrekkelijke prijzen en korting als je via de link van Downloaden.nl gaat.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Chatten en bellen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Hootsuite.