Clubhouse downloaden

De Clubhouse app is de afgelopen tijd erg populair geworden en dat is niet voor niets. Dit socialmediakanaal focust op het bieden van live audio content. Voor de gratis Clubhouse app download ben je op Downloaden.nl op de juiste plek!

Wat is Clubhouse app?

Een interview met Oprah Winfrey of Elon Musk, tips over investeren of het kopen van een huis, Clubhouse app is hét socialmediaplatform voor het volgen van de meest interessante gesprekken en verhalen. Daarnaast kun je ook zelf je gedachten delen. Clubhouse heeft als doelgroep iedereen die geïnteresseerd is in het uitwisselen van gedachten en vragen.

  • Miljoenen ‘rooms’ met gesprekken over diverse topics
  • Luister naar anderen of deel je eigen gedachten
  • Praat met oude vrienden of connect met onbekenden
  • Zelf een Clubhouse room aanmaken
  • App Clubhouse Android en iOS

Gratis Clubhouse downloaden

Ben je op zoek naar de Clubhouse download voor Android of iOS? Dan ben je hier aan het juiste adres. Luister naar bekende personen of ga het gesprek aan met onbekenden. Hoe werkt Clubhouse app gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de download van Clubhouse app via de button.

Hoe werkt Clubhouse app?

De app van Clubhouse download je op iOS of Android. Nadat je een gratis account hebt aangemaakt zie je de rooms waar mensen in gesprek zijn over verschillende topics. Luister naar verhalen of vertel zelf een story. Stel vragen, debateer en leer over oneindig veel verschillende topics. De onderwerpen die je het meest interessant vindt die kun je volgen.

Het menu van Clubhouse

In het homescreen zie je verschillende opties, zoals Explore, waar je nieuwe mensen en topics kunt ontdekken. Via Invites kun je vrienden uitnodigen en als je connected bent zie je hun updates voortaan in je feed staan. Daarnaast kun je in de Upcoming Calendar zien wanneer er bepaalde events zijn, zoals interviews met bekende personen. Optioneel stel je een reminder in. Je maakt er ook je eigen event aan.

Via de User Profile kun je een foto instellen en informatie over jezelf geven. Deel bijvoorbeeld een interessante link. Benieuwd wie er op dit moment online is van je vrienden? Kijk dan bij Who’s Online. Ook heeft Clubhouse een in-app messaging service, die je bereikt via de Backchannel. Nieuwe room starten? Dat kan eenvoudig via Start a room.

Nieuwe mensen ontmoeten

Je kunt dus nieuwe topics en mensen vinden om te luisteren naar je favoriete content en om in contact te komen. Je krijgt ook persoonlijke aanbevelingen op basis van wat je volgt. Zo vind je mensen met dezelfde interesses en maak je wellicht nieuwe vrienden. Clubhouse is immers een sociale aangelegenheid. Word een luisteraar, een spreker of maak je eigen room aan waar anderen dan weer interesse in kunnen tonen.

Start met de gratis Clubhouse app Android of iOS!

Clubhouse werd in april 2020 gelanceerd door de Amerikanen Rohan Seth en Paul Davison en werd razendsnel populair in de Verenigde Staten. Binnen een jaar waren er al meer dan 10 miljoen gebruikers. Ook kreeg Clubhouse in Nederland steeds meer bekendheid en is de kans groot dat steeds meer mensen gebruik gaan maken van deze app.

Ben je benieuwd of Clubhouse iets voor jou is? Wij zeggen, ontdek het zelf. Voer live gesprekken, luister mee bij anderen of stuur een Clubhouse Invite!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Chatten en bellen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Twitter app.