Bitmoji downloaden

Snapchat wordt door de komst van Bitmoji nog persoonlijker. Je kunt nu stickers met jouw eigen avatar als cartoonfiguur toevoegen op je snaps. Je ontwerpt de digitale stickers zelf in de Bitmoji-app, maak het zo gek als je zelf wilt! Bitmoji en Snapchat kun je met de laatste Snapchat-update aan elkaar koppelen.

Makkelijk gezegd kun je nu dus een emoji samenstellen die op je lijkt. In de app heb je allerlei keuzemogelijkheden om de emoji op jou te laten lijken: de vorm van het gezicht, haarstijl, oogkleur, wenkbrauwen, neus, etc. Je kunt zelfs rimpels toevoegen en de outfit van jouw avatar kiezen. Als jouw avatar klaar is, wordt deze vervolgens toegevoegd aan stickers in allerlei poses en met verschillende attributen. Feestend, surfend, rennend, springend. Met een ijsje, koffie, slingers of met allerlei quotes.

Je nieuwe, gepersonaliseerde emojis werken trouwens niet alleen in Snapchat. Je kunt ze ook kopiëren en plakken in iMessage of vanuit de Bitmoji-app delen via e-mail, WhatsApp of social media zoals Twitter en Facebook.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Chatten en bellen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Kik Messenger.