Slack downloaden

Effectief samenwerken aan projecten en met teamleden? Dan is deze Slack download zonder twijfel een goede keuze voor jullie!

Wat is Slack?

Slack is een communicatie tool waarmee je eenvoudig kunt communiceren (Slacken) met collega’s. Het is dan ook een populair programma bij organisaties die veel op projectbasis werken. Je maakt namelijk per project een ‘channel’ aan. Zo voorkom je een warboel aan berichten, en zorg je dat alles effectief in de juiste project channel staat.

  • Een-op-een chatten of projecten aanmaken (meerdere personen)
  • Berichten sturen, bestanden delen, scherm delen
  • Verstuurde bestanden worden automatisch opgeslagen
  • Koppelen met onder meer Google Drive en Dropbox
  • Slack download Mac en Windows: desktop versie waarop je ingelogd kunt blijven
  • Slack app download iOS & Android: automatisch synchroniseren met desktop

Slack downloaden gratis

Wil je gratis Slack downloaden voor Mac, Windows of mobile? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres. Start de Slack download via de button en maak direct een gratis login aan.

Kies het juiste besturingssysteem en start de gratis Slack download via de button.

Je kunt via meerdere devices Slack gratis downloaden en inloggen met dezelfde account (your-workspace.slack.com). Je kunt tevens uitgenodigd worden voor een workspace door andere teamgenoten.

Hoe werkt Slack?

Slack werkt als een chatservice, een beetje zoals WhatsApp, maar dan uitgebreider. Je kunt chatten met collega’s, maar je kunt ook groepen aanmaken. Zo maak je bijvoorbeeld een apart Slack kanaal per project aan. Hier kun je alles in delen wat je maar wilt. Afbeeldingen, video’s, belangrijke documenten, et cetera. Door ‘@naam’ te typen zorg je voor een notificatie aan een specifieke collega binnen het project.

Slack kanalen toevoegen

Je kunt dus verschillende Slack kanalen toevoegen. In die verschillende kanalen kun je ook RSS-achtige feeds toevoegen. Zo worden jij en je collega's automatisch op de hoogte gehouden van belangrijke Twitteraars of relevante nieuwssites. Je kunt zelfs de statistieken van je bedrijfswebsite koppelen. Zo lees je iedere ochtend hoeveel bezoekers de website de dag ervoor had. Een eenvoudige manier van monitoren!

Slack bestanden delen

Bestanden delen via Slack doe je makkelijk via de geïntrigeerde Dropbox en Google Drive functies. Je kunt in een chat naar de bestanden linken die je wilt delen en Slack zorgt ervoor dat ze meteen te vinden zijn voor je collega's. Heb je iets gemist? Geen nood, bestanden worden gegroepeerd en bewaard in een schuifmenu aan de zijkant.

Slack synchroniseren

Slack werkt op meerdere apparaten en besturingssystemen, ook als een gebruiker thuis een Android tablet heeft liggen en zakelijk een Macbook gebruikt. Je hoeft hierdoor nooit meer berichten dubbel te lezen, omdat Slack berichten snel synchroniseert tussen je verschillende devices. Je kunt ook zoeken in de berichtengeschiedenis.

Wat kost Slack voor bedrijven?

Kies voor de gratis Slack download en maak gebruik van de main features. Zo kun je gesprekken aangaan, 90 dagen terug zoeken in berichten, en apps als Google Drive en Office 365 koppelen. Je kunt je scherm een-op-een delen.

Vanaf €6,75 per gebruiker upgrade je naar Slack Pro, voor extra functies zoals het altijd bewaren van gesprekken, en het delen van je scherm met een groep tot 50 personen. Met Slack Business exporteer je eenvoudig data vanuit Slack. Wil je een pakket op maat laten samenstellen, dan kies je voor Slack Enterprise Grid.

Download Slack gratis en start direct!

Slack upgraden kan natuurlijk altijd nog. Probeer het eerst eens uit en kijk of het bij jou en de organisatie past. Grote kans van wel! Download Slack voor Mac, Windows, iOS en/of Android, synchroniseer je apparaten en communiceer voortaan overzichtelijker met je collega’s per project. Succes.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Chatten en bellen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Signal.