PostNL App downloaden

Help, waar is mijn PostNL pakket? Met deze PostNL app download houd jij het voortaan bij! Dat niet alleen, want met de app van PostNL verstuur je post, sla je adressen op en bekijk je online je verzendbewijzen.

Wat is PostNL app?

PostNL app is zoals de naam al doet vermoeden de app van PostNL waarin je al je postzaken regelt. Zo track je je pakket, stuur je een (foto)kaart en regel je de postzegel en houd je de adressen van je favoriete contacten bij in één overzicht.

  • PostNL pakket tracken
  • Bezorging wijzigen
  • Zelf pakketten versturen
  • Postzegelcodes kopen
  • Fotokaarten versturen
  • Digitaal adresboek

Gratis PostNL app downloaden

Wil je de PostNL app downloaden, gratis en voor niets? Kies dan het juiste besturingssysteem, installeer de app en maak je account aan. Hoe werkt de PostNL app gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de PostNL download via de button.

Hoe werkt PostNL app?

Nadat je de PostNL download voor iOS of Android op je smartphone of tablet hebt gezet, kun jij je postzaken eenvoudig regelen en bijhouden. Liever op desktop, dan kun je inloggen via Windows en Mac. Eerst maak je een PostNL account aan. Dat is uiteraard gratis. Verifieer je gegevens (ter beveiliging) en heb toegang tot alle handige PostNL functies.

PostNL track en trace app

Een van de belangrijkste functies van de PostNL app is het tracken van pakketten. Zo volg je pakketten die je hebt besteld. Is je pakket onderweg? Geleverd bij de buren of op een postkantoor in de buurt? Jij weet op ieder tijdstip waar jouw pakket uithangt.

PostNL bezorging wijzingen

Komt het pakket op een moment dat je er niet bent? Wijzig dan eenvoudig via de app het bezorgmoment (vóór het eerste bezorgmoment) of laat het bezorgen bij een postNL punt. Zo mis je nooit meer een pakket!

Met PostNL pakketten versturen

Wil je zelf een pakketje versturen? Geen probleem met deze handige PostNL applicatie. Je frankeert je pakket voordelig via de app en laat vervolgens je verzendlabel printen bij een PostNL punt bij jou in de buurt. Het dichtstbijzijnde punt vind je tevens via de app. Optioneel bekijk je je verzendbewijs digitaal.

PostNL digitale postzegel

Ook voor kaartjes zit je goed met de PostNL app. Binnen een minuutje koop je via iDEAL een PostNL postzegelcode. Die schrijf je vervolgens op de brief en voilà, nu kan de kaart op de post! Makkelijker en sneller kan het eigenlijk niet.

Fotokaarten versturen met PostNL app

Maak je regelmatig leuke foto’s maar doe je er niet veel mee? Wat dacht je ervan om een leuke fotokaart te versturen naar vrienden en familie? Je verrast je dierbaren met een toffe PostNL fotokaart, die je via de app direct kunt personaliseren en versturen. Eenvoudig en super leuk!

Adresboek in PostNL app

Losse adressen overschrijven vanuit een old school adresboekje? Nee, met de PostNL app verzamel je voortaan alle adressen digitaal. Doe een simpel adresverzoekje vanuit de app, zodat de gegevens automatisch voor je opgeslagen worden. Een verjaardag op komst of staat kerst voor de deur? Vanuit de app selecteer je razendsnel het gewenste adres, zodat je een kaartje kunt sturen.

App PostNL downloaden, probeer het zelf!

Gebruik de gratis PostNL app download en ervaar zelf het gemak van deze service. Vanaf nu weet jij precies waar je pakketjes zijn en stuur je tevens zelf razendsnel kaartjes naar je favoriete contacten. Na het installeren kun je direct op de PostNL app inloggen door een gratis account aan te maken. Succes!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Adresboek en contacten.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Easy Rolodex.