Skyshowtime downloaden

Wil je graag de beste series en films van Skyshowtime bekijken? Met deze Skyshowtime download maak je gebruik van alle diensten. Bovendien vertellen we je bij Downloaden.nl hoe je hier gratis gebruik van kunt maken.

Wat is Skyshowtime?

Skyshowtime is een Amerikaanse streamingsdienst van het bedrijf Sky. Het is sinds eind 2022 te gebruiken in Nederland en het aanbod bestaat uit een samenvoeging van films en series van Comcast en Paramount Global. Het is in feite het Europese alternatief op de Amerikaanse Paramount+ streamingsdienst. Enkele voordelen zijn:

  • Unieke content.
  • De nieuwste series en films van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount+ en Paramount Studios.
  • Kijk via smart tv, app of in de browser.
  • Vijf gebruikers tegelijkertijd kijken.
  • Casten naar groter beeld (ook via Chromecast of Apple TV).
  • Downloaden van content om later terug te kijken is mogelijk.
  • Geen reclame.

Gratis Skyshowtime downloaden

Wil je gratis gebruik maken van Skyshowtime? Dan kan eenvoudig via de volgende stappen:

  1. Kies het juiste besturingssysteem en start je Skyshowtime download via de button.
  2. Maak een account aan bij Skyshowtime.
  3. Maak nu 7 dagen gratis gebruik van de diensten.

Tijdens de proefperiode van 7 dagen kun je gratis Skyshowtime ontdekken. Bevalt het? Dan betaal je hierna slechts €6,99 per maand. Dat is goedkoper dus dan bekende concurrenten zoals Netflix. Deze lage abonnementskosten hebben Skyshowtime in korte tijd zeer populair gemaakt in Europa.

Skyshowtime app – Op welke apparaten kijken?

Skyshowtime is eigenlijk te kijken op vrijwel al je devices. Zo werkt het op de meeste tv’s van bijvoorbeeld LG, Samsung en Sony, maar ook op Apple TV en Chromecast met Google TV. De Skyshowtime app is te downloaden op alle iOS en Android apparaten via respectievelijk de App Store en Play Store.

Kom je er echter niet uit? Dan is het altijd nog mogelijk om Skyshowtime te bekijken via je browser op de website van de dienst.

Skyshowtime aanbod

Bij Skyshowtime vind je bekende series, maar ook de grootste blockbusters. Denk aan Jurassic World, Mission Impossible en Saving Private Ryan. Bekende series die je op Skyshowtime vindt zijn bijvoorbeeld Law & Order, PAW Patrol en iCarly. Er is dus ook voldoende content voor kinderen! In totaal zijn er meer dan 650 titels beschikbaar op Skyshowtime.

Er zijn ook films en series die je alleen by Skyshowtime kunt kijken, zoals Halo en Yellowstone. Kortom, er is genoeg te zien. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief van Skyshowtime blijf je altijd op de hoogte van de nieuwe releases.

Skyshowtime voor kinderen

Skyshowtime biedt ook een aanbod aan films en series voor kinderen. Het is daarbij bovendien mogelijk om een Skyshowtime kinderprofiel aan te maken. Hierbij kunnen kinderen alleen nog maar content kijken die voor alle leeftijden geschikt is. Bovendien is de interface wat gebruiksvriendelijker voor kinderen gemaakt.

Begin met kijken met Skyshowtime

Zit jij er helemaal klaar voor om de volgende nieuwe blockbuster te bekijken? Begin dan nu met je eerste 7 dagen gratis kijken, waarna je kunt beslissen of het iets voor jou is! Start je Skyshowtime download nu!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Media streamen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is RTL XL.