HBO Max downloaden

Maak kennis met HBO Max! Een van de nieuwste streamingsdiensten die sinds maart 2022 ook in Nederland beschikbaar is. Met de HBO Max download krijg je toegang tot de grootste blockbusters, HBO & Max Originals en tal van heerlijke series!

Wat is HBO Max?

De streamingsdienst HBO Max werd in mei 2020 gelanceerd in de Verenigde Staten en met succes. Ondertussen genieten we ook van HBO Max Nederland. Met een rijk aanbod aan content raak je voorlopig niet uitgekeken. Verwacht tal van filmproducties van onder meer Warner Bros, Cartoon Network en diverse BBC-producties, alsook televisieproducties van HBO zelf.

  • Streamingsdienst met groot aanbod
  • HBO Max Original content: alleen te zien via de app
  • Iconische content van Warner Bros en Cartoon Network
  • Veel topseries en blockbusters voor uren kijkplezier
  • Titels downloaden en later bekijken
  • Keuze uit twee abonnementen

HBO Max downloaden gratis?

Wil je HBO Max downloaden, gratis en voor niets? Je kunt de HBO Max app kosteloos installeren op je smartphone, tablet, desktop of smart-tv. Daarna zal je echter wel een abonnement moeten afsluiten. Hoe kun je de app van HBO Max gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de download via de button.

HBO Max proefperiode

Ben je op zoek naar een proefperiode van HBO Max? Helaas is die er (op moment van schrijven) geen en gaat die er naar verwachting ook niet komen. HBO Max gratis kijken zit er dus niet in, maar gelukkig hoef je voor een abonnement op HBO Max niet super diep in de buidel te tasten, want voor €5,99 per maand geniet je onbeperkt van het aanbod!

Wat kost HBO Max?

Een HBO Max account kost je dus slechts €5,99 per maand. Daarvoor stream je op 1 scherm tegelijk en kun je maximaal 5 titels downloaden. Liever met het hele gezin genieten? Upgrade dan voor slechts €2 per maand om op 3 schermen tegelijk te kunnen kijken. Daarnaast kun je dan 30 HBO Max titels downloaden en kijk je bepaalde titels in extra scherpe 4K UHD kwaliteit.

HBO Max Nederland aanbod

Grote kans dat je meer dan benieuwd bent naar het HBO Max aanbod. Waar moeten we beginnen? Westworld, Godzilla vs. Kong, Harry Potter, Inception, The Lord of the Rings, Aquaman, Dunkirk, Fantastic Beasts, het zijn slechts enkele namen die voorbij komen in het aanbod. Gek op old school cartoon series? Wat dacht je van The Powerpuff Girls, The Tom and Jerry Show en Rick and Morty.

Geniet ook van diverse HBO Originals, zoals Raised by Wolves, His Dark Materials, House of the Dragon, Sex and the City en Euphoria. Ben je gek op bingewatchen? Wie vroeger graag Gossip Girl keek (toen via Netflix) die kan voor het nieuwste seizoen terecht op HBO Max. Ook series als Sopranos en True Detective ontbreken niet in het aanbod. Download HBO Max gratis (zonder abonnement) om alle titels te ontdekken!

HBO bekend van Ziggo

Klanten van Ziggo die een Movies & Series pakket hebben inbegrepen bij hun abonnement die zijn grote kans al wat bekend met het aanbod van HBO. Hier waren tal van toptitels beschikbaar, waaronder het nog altijd populaire Game of Thrones. Wie deze gave serie nog wil kijken zal moeten overstappen naar HBO Max. Het contract met Ziggo is namelijk beëindigd en de voormalige Ziggo HBO (Max) series zijn slechts nog via HBO Max te bekijken.

HBO Max persoonlijk profiel aanmaken

Net als bij de meeste streamingsdiensten kun je ook bij HBO Max persoonlijke profielen aanmaken. Je voegt maximaal 5 accounts toe, waarop iedereen zijn of haar favorieten aan de eigen kijklijst kan toevoegen. Heb je kids? Maak dan gebruik van de flexibele instellingen voor ouderlijk toezicht.

Download de HBO Max app gratis en krijg alvast een overzicht te zien van het complete aanbod. We wensen je alvast veel kijkplezier!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Media streamen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is NPO Plus.