Apple Podcasts downloaden

Wil jij luisteren naar miljoenen podcasts, van onontdekte parels tot de grootste namen? Dan zit je goed met deze gratis Apple Podcasts download!

Wat is Apple Podcasts?

Apple Podcasts is zoals de naam al doet vermoeden een platform voor het luisteren naar podcasts. De applicatie is beschikbaar op apparaten van Apple, zoals de iPhone, iPad, Apple TV en Mac-computers. Gebruikers luisteren naar duizenden podcasts door ze te streamen of te downloaden. Je kunt voorkeuren instellen, afspeellijsten maken en nog veel meer!

  • Gratis miljoenen podcasts gratis luisteren
  • Synchronisatie tussen Apple apparaten
  • Ook offline luisteren, bv via CarPlay
  • Afspeellijsten maken en kanalen volgen
  • Premium inhoud delen met je gezin

Gratis Apple Podcasts download!

Wil je Apple Podcasts downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Je opent de officiële applicatie en hebt direct toegang tot miljoenen gratis shows. Met je eigen account maak je de leukste afspeellijsten. Check it out!

Start de Apple Podcasts download via de button en probeer het gratis.

Waarom Apple Podcasts downloaden?

Er zijn tal van applicaties voor podcasts op de markt, dus waarom kiezen voor Apple Podcasts? Ten eerste het gigantische aanbod, waarin ook grote namen voorbij komen. Maar dat is nog niet alles. Andere voordelen zijn het gebruiksgemak (ook offline luisteren), het personaliseren van de content en het feit dat een groot aanbod gratis is!

Apple Podcasts synchroniseren

Een ander groot voordeel is dat je met één Apple Podcasts account toegang hebt op al je apparaten. Sterker nog, je kunt deze synchroniseren! Dat wil zeggen dat als je op het ene device bent begonnen met luisteren en op pauze hebt gedrukt, je daarna via een ander device op precies dezelfde plek verder kunt gaan. Handig!

Premium Apple Podcasts downloaden

Veel podcasts zijn gratis te beluisteren via de applicatie, maar er zijn ook een aantal betaalde kanalen. Zo kun je op bepaalde kanalen en collecties een Premium Apple Podcasts abonnement nemen, dat je ook weer te allen tijde op kunt zeggen. Binnen bepaalde channels krijg je daarnaast een free trial (bijvoorbeeld 7 dagen).

Zo krijg je bijvoorbeeld van toegang tot bonusafleveringen, vermijd je advertenties of krijg je early bird access tot de nieuwste podcasts. Met bepaalde premium (betaalde) content kun je tevens je favoriete podcasters ondersteunen. Wil je niet betalen? Door het grote aanbod is er ook genoeg gratis content tot je beschikking!

Miljoenen gratis Apple Podcasts streamen

Genoeg gratis content? Jazeker! Op Apple Podcasts ontdek je miljoenen audiofragmenten en shows zonder te betalen. Zet je favoriete kanalen in je afspeellijst of bekijk de toplijsten om te zien waar andere luisteraars fan van zijn. Op basis van je selecties ontvang je in de toekomst aanbevelingen die bij je luistergedrag passen.

Is Apple Podcasts beschikbaar in Nederlands?

Absoluut! Apple Podcasts Nederland is gratis te beluisteren. Deze dienst is sinds 2021 zelfs in meer dan 170 landen en regio’s beschikbaar. Het wordt ook wel gezien als de dienst met de meest complete podcast directory. Daar ben je dus wel even zoet mee!

Download Apple Podcasts en probeer het zelf!

Enthousiast over Apple Podcasts? Snappen we! En het is toch gratis, dus waarom niet gewoon proberen? We sturen je direct door naar de officiële Apple Podcasts download. Zet de applicatie op al je gewenste Apple apparaten, van je smartphone, laptop en iPad tot je HomePod, Watch en TV. Ook beluister je Apple Podcasts via CarPlay. Enjoy!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Media streamen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is F1 TV Pro.