Prism downloaden

Op zoek naar een NCH Software Prism download? Dan ben je op deze pagina van Downloaden aan het juiste adres. Maak vanaf nu gebruik van eenvoudige videoconversie!

Wat is Prism voor Windows en Mac?

Prism van NCH Software is een stabiele en uitgebreide multi-formaat video convertor die super eenvoudig is in gebruik. Selecteer je bestand, het gewenste formaat en druk op de converteer knop, that’s it. Dit in tal van formaten, er is ondersteuning van alle populaire bestandformaten.

  • Converteer of comprimeer video’s in enkele minuten
  • Ondersteuning van alle populaire bestandsformaten
  • Converteren in batchvideo’s ook mogelijk
  • Voeg extra video effecten toe, zoals watermerk en tekst overlay
  • Snijd video’s bij of splits alvorens het converteren
  • Ook dvd’s omzetten naar digitaal bestand
  • Gratis (voor niet-commercieel gebruik)

Prism gratis downloaden

Wil je Prism downloaden, gratis en voor niets? Met deze download van Prism krijg je toegang tot de gratis versie, zodat je onbeperkt kunt converteren. De tool is in principe bedoeld voor niet-commercieel gebruik en is optioneel vanaf €26,26 te upgraden naar Prism Plus MPEG2-editie. Maar we kunnen ons indenken dat je liever de gratis Prism versie (freeware) gebruikt, die zal in veel gevallen meer dan voldoen! Hoe werkt gratis Prism downloaden?

  1. Start de download via de button
  2. Kies het juiste besturingssysteem: Prism Mac of Prism Windows
  3. Pak de gedownloade bestanden uit en start direct!

Hoe werkt Prism?

Prism van NCH Software werkt enorm eenvoudig. Je komt terecht in de handige interface waar je simpelweg je video uploadt en het gewenste output formaat selecteert. Denk aan formaten als .avi, .wmv, .mpg, .mp4, .mov, .asf en vele andere populaire bestandsformaten! En 4K resolutie wordt ondersteund!

DVD converteren naar computerformaat

Met NCH Prism kun je ook dvd’s converteren. Plaats de dvd in de drive en klik op ‘add dvd’ in de tool. Nu voeg je deze toe en dan pakt hij automatisch alle dvd files op. Hierbij kun je ook de gewenste taal kiezen en zelfs delen van de dvd converteren. Deze kun je automatisch laten opslaan in de map naar keuze.

Video’s bewerken met Prism

Ook het bewerken van video’s behoort tot de mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld tekst invoegen bij de intro en outro. Tevens kun je een watermerk toevoegen. En dat dacht je van een color filter, zoals sepia of zwartwit? Wil je de video inkorten of splitten? Maak dan gebruik van de split en trim tools. Uiteraard kun je ook comprimeren.

Video’s opslaan en delen via Prism

Je kunt je geconverteerde video’s direct opslaan op de gewenste locatie, bijvoorbeeld op je computer, maar ook in Dropbox, OneDrive en Google Drive. Liever delen? Dan kun je vanuit de tool direct je movie op YouTube, Facebook of Twitter plaatsen. Ideaal!

Probeer NCH Software Prism zelf!

Prism is niet voor niets een award winnende video file converter. Met een perfecte combinatie van een handige interface, snelheid, hoge kwaliteit en editing opties. Bovendien kun je ook direct hele batches video’s converteren. Kortom, ben je op zoek naar een handige gratis video converter? Maak dan nu gebruik van de Prism download!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Video bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Vegas Pro.