VSDC Free Video Editor downloaden

VSDC Free Video Editor is bedoeld voor het bewerken van videobestanden en het maken van video's van elke complexiteit met verschillende visuele en audio-effecten. Het programma biedt uitgebreide functionaliteiten en heeft toch een eenvoudige en intuïtieve interface. Met VSDC Free Video Editor kun je eenvoudig films bewerken, zonder al te veel inspanning. 

Als je andere gratis videobewerkingsprogramma's download, bevatten deze vaak reclame of blijven er watermerken in je video achter. Maar bij VSDC Free Video Editor is dit niet het geval! Je kunt dit programma helemaal gratis downloaden en er volledig gebruik van maken, zonder restricties.

Waarom VSDC Free Video Editor downloaden?

Non-lineaire video editor:

Je kunt videofragmenten zo vaak je wilt verplaatsen in de tijdlijn en ze mogen iedere grootte hebben. Je doet dit simpel door een fragment uit je eigen bestansmanager te kiezen en deze naar de tijdlijn te verslepen. Vervolgens ku je alles netjes op de juiste volgorde zetten. Het programma zorgt ervoor dat het geheel naar één bestandsformaat wordt geconverteerd.

Visuele en audio-effecten:

VSDC bevat verschillende, kant-en-klare effecten die je zo kunt toevoegen aan je film. Zowel visueel als audio.

Instagram-achtige filters:

Maak van je video een perfect plaatje, door te spelen met de vele verschillende filters. Denk hierbij aan filters die je ook vaak bij Instagram voorbij ziet komen: kleuren, helderheid, scherpte en warmte worden hierbij aangepast. Verder bevat VSDC Free Video Editor leuke overgangen die je tussen verschillende scenes en fragmenten kunt plakken.

Maskeren/blurren:

Zitten er beelden in je video die je liever niet wilt laten zien? Je kunt ze met deze functie heel makkelijk vervagen of zwart maken.

Screen capture:

VSDC Free Video Editor is er niet alleen voor het bewerken van video's, je kunt er ook mee opnemen! Tenminste, er is een handige 'screen capture' functie ingebouwd. Hiermee kun je YouTube filmpjes, webcambeelden of andere schermactiviteiten 'opnemen'. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je tutorials of vlogs maakt; je kunt dan zowel het scherm van je webcam opnemen, als wat je aan het doen bent op je beeldscherm.

Verder ondersteunt het programma alle populaire videoformaten en kun je je films meteen op DVD branden. 

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Video bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Cyberlink PowerDirector.