Adobe After Effects downloaden

Gratis Adobe After Effects voor Mac en Windows downloaden? Dat kan op Downloaden.nl! 

Adobe After Effects voor Windows en Mac 

Wil je je video’s een spetterende nabewerking geven? Dan is After Effects van Adobe het perfecte programma voor je. Met deze software breng je beelden tot leven en voeg je de mooiste en gekste visuele effecten toe. 

Adobe AE is een professioneel videobewerkingsprogramma en is een goede aanvulling op Adobe Premiere Pro. De app zit boordevol effecten om je video’s tot in de fijnste details te finetunen. 

  • Maak cinematische filmtitels en intro’s 
  • Overgangen toevoegen hoe en waar je maar wilt 
  • Verwijder objecten uit een fragment 
  • Creëer scenes met natuureffecten, zoals brand en regenval 
  • Laat logo’s, personages en objecten bewegen 
  • Ook voor virtual reality / 360 graden effecten 

Adobe after effetcs

After Effects downloaden gratis 

Wil je After Effects van Adobe downloaden? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres. Volg de stappen en binnen no-time heb je deze videobewerkingssoftware op je Windows of Mac staan. Hoe werkt gratis After Effects downloaden? 

  1. Start de download via de button 
  2. Kies het juiste besturingssysteem: After Effects voor MacOS of After Effects voor Windows 
  3. Open After Effects en optimaliseer je video’s tot in de puntjes 

Hoe werkt Adobe After Effects? 

Of het nu gaat om films voor tv of online en mobiele diensten, met After Effects haal je het maximale professionele effect uit je video’s. Lees hieronder over de functies of bekijk de tutorial over de basis van After Effects. 

Titels laten knallen 

De tools voor text animation maken het mogelijk om teksten dusdanig vorm te geven dat je woorden tot leven brengt. Van het animeren van logo’s tot het laten bewegen van 3D-teksten, je draait, veegt en verschuift alles zoals je maar wilt. Met maskerpaden teken je zelf het pad voor je bewegende tekst. Met de presets en sjablonen maak je gebruik van vooringestelde professionele effecten.  

Explosieve effecten voor verbluffend resultaat 

Je kiest uit honderden spectaculaire effecten en kunt zelfs Adobe 180 en 360/VR-bewerkingen doorvoeren. Ook 2D-figuren kun je tot leven brengen (animeren). Met de previews zie je direct wat het effect is van de doorgevoerde effecten, waardoor je gemakkelijk kan finetunen. 

Ongewenste objecten of personen verwijderen? Daarvoor heb je in After Effects geen masker of objecten frame meer nodig. Met de functie ‘Vullen met behoud van inhoud’ verwijder je objecten tot 25% sneller. 

Geoptimaliseerde tools 

Qua gereedschappen lijkt After Effects enigszins op Photoshop en Premiere Pro. Veel tools zijn geoptimaliseerd voor gebruik in video’s, zoals de Magic Wand uit Photoshop die aangepast is tot After Effects Rotobrush voor het aanpassen van silhouetten. Als je al gewend bent om met een van de andere Adobe programma’s te werken dan heb je After Effects grote kans sneller onder de knie.  

Integratie met Adobe CC en plug-ins 

After Effects is onderdeel van Adobe CC en werkt naadloos met andere Adobe apps. Zo kun je composities maken in Premiere Pro, afbeeldingen importeren vanuit Photoshop en Illustrator en noem maar op. Gebruik Teamprojecten om samen met anderen aan een video te werken en sla je werk op in de cloud. Creative Cloud heeft bovendien een Behance-integratie, waarmee je je projecten deelt met creatieve geesten over heel de wereld. 

Met de videobewerkingstool kun je heel veel kanten op. Daarnaast ondersteunt het programma vele third-party plugins, bijvoorbeeld Color Finesse voor het bewerken van kleuren. Kortom, met zijn uitgebreide functionaliteiten het downloaden waard! 

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Video bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Vegas Pro.