Pinnacle Studio downloaden

Gratis Pinnacle Studio (Standard) voor Windows downloaden? Via Downloaden.nl downloadt je de complete versie die je maar liefst 30 dagen gratis gebruikt.

Pinnacle Studio voor een complete video-bewerking 

Een videobewerking kan met veel geavanceerde programma’s gedaan worden. Echter brengt dit ook vaak onnodig veel moeilijkheden met zich mee. Met Pinnacle Studio voor Windows is dit verleden tijd, want dankzij de gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide bewerkingstools kun je naar hartenlust je video’s professioneel bewerken. 

  • Bewerken via tijdlijn of storyboard
  • Honderden effecten, titels en afbeeldingen
  • Vaste projectsjablonen inladen vanuit bibliotheek
  • Diverse kleurcorrectietools

Pinnacle Studio gratis gebruiken

Wil je Studio van Pinnacle downloaden? Dan zit je goed hier op Downloaden.nl. Kies voor de volledige betaalde versie of ga voor Pinnacle 30 dagen geld terug-garantie. Zo kun je het programma 30 dagen lang gratis gebruiken. Handig voor als je wilt kijken of Pinnacle Studio iets voor jou is. Hoe werkt gratis Pinnacle Studio downloaden?

  1. Start de download via de button
  2. Download de laatste versie van Pinnacle Studio
  3. Activeer binnen 30 dagen de geld terug-garantie en ontvang het aankoopbedrag terug op je rekening.

Wil je Pinnacle Studio blijven gebruiken na deze 30 dagen? Dan kun je geen gebruik maken van de geld terug-garantie en betaal je een eenmalig aankoopbedrag.

jongen maakt vlog

Wat is Pinnacle Studio?

Pinnacle Studio bestaat al een tijdje als videobewerkingssoftware. Er zitten veel geavanceerde functies in, die goed in een eenvoudige interface verworven zitten. Dit maakt het voor zowel beginners als gevorderden een goed programma om mee aan de slag te gaan. De creatieve toolkit die in de software verworven zit, helpt je goed op weg naar een professionele video. 

Hoe werkt Pinnacle Studio?

Zodra je de software opstart, zie je een gebruikersvriendelijke interface. Deze is modern, heeft een goed georganiseerde uitstraling, is efficiënt en eenvoudig in gebruik. De ontwikkelaars hebben hierbij gekozen voor een eenvoudige navigatie voor verschillende geavanceerde mogelijkheden. Zo kun je niet alleen op de standaard manier bewerken, maar ook kiezen voor een split-screen video, multi-track bewerking, multi-camera bewerking, verfeffecten, morph-overgangen, 360-videobewerking, verschillende effecten en een 3D-titel editor. Welke video je ook wilt maken, je kunt met Pinnacle Studio de gehele video naar eigen hand zetten. 

Snelle toegang tot videobewerkingstools

De interface biedt snelle toegang tot alle tools, waarbij je de deelvensters kunt afnemen om je werkveld aan te passen. Hierbij krijg je meer controle over de bewerkingsparameters. 

De bewerkingstools, zoals het gesplitst scherm, 4K-compatibiliteit, bewerken van meerdere camera’s en 360-videobewerking zorgen ervoor dat je de meest complexe projecten kunt realiseren. Het importeren, sorteren en bouwen van de projecten uit mediaclips gaan hierbij soepel, waardoor je direct door kunt met het bewerken. 

Videoclips optimaliseren en samenvoegen

De multi-camera module helpt je bij het bewerken van verschillende videoclips. Je kunt vier verschillende videoclips van een enkele gebeurtenis laden, synchroniseren en samenvoegen om een complete video te krijgen. 

Met de morph-overgangsmodule kun je er tevens voor zorgen dat je het einde van de ene clip verandert in het begin van de andere. Hierdoor zijn de overgangen soepel en kun je de video naadloos in elkaar zetten. 

Gebruikerservaringen als basis voor updates

Gebruik je Pinnacle Studio maximaal? Dan kun je ook reviews achterlaten op basis van je gebruikerservaring. De opmerkingen worden verzameld, waarna een verbeterde versie ontwikkeld kan worden. Er wordt dus echt gekeken naar updates die voor jou als gebruiker waardevol zijn.

Download de laatste versie van Pinnacle Studio

Pinnacle update steeds hun laatste versie met nieuwe functies en geeft de videobewerkingssoftware op basis daarvan een nummer. In 2020 is de laatste versie Pinnacle Studio 24. Grote kans dat over een tijdje Pinnacle Studio 25 uitkomt. Onze downloadbutton wordt dan geupdate, dus voor de nieuwste versie van Pinnacle Studio zit je hier altijd goed.

Pinnacle Studio upgraden

Heb je een oude versie van Pinnacle Studio op je PC staan? Dan kun je via de download je oude versie ook upgraden. Het maakt hierbij niet uit welke van de laatste Pinnacle versies je hebt. Vaak zal dat Pinnacle Studio 21, 22 of Pinnacle Studio 23 zijn.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om toegang te krijgen tot extra tracks, uitgebreidere multicamerabewerking en betere ondersteuning met upgrades Pinnacle Studio Plus en Pinnacle Studio Ultimate. Tijdens het downloadproces kies je zelf welke extra opties je wilt toevoegen aan je Pinnacle software.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Video bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Shotcut.