Magix Video Deluxe downloaden

Gratis Magix Video Deluxe voor Windows en Mac downloaden? Dat kan op Downloaden.nl!

Magix Video Deluxe voor Mac en Windows

Ga je graag aan de slag met het bewerken van video’s en streef je naar een professioneel eindresultaat? Overweeg dan Magix Video Deluxe! Deze videobewerkingssoftware biedt je alles wat je nodig hebt voor het maken van films voor web en tv. Verzamel je video’s en ga voor een complete film van scherpe kwaliteit.

Magix Video Deluxe is een ultrasnel videobewerkingsprogramma met onder andere de volgende functies:

 • Tot 900 special effects, sjablonen en overgangen
 • Filmmuziek en geluidseffecten
 • Perfecte beeldstabilisatie
 • Automatisch beelden op elkaar afstemmen
 • Storyboard- en tijdlijnmodus
 • Flexibele spoorhandeling
 • Branden op dvd’s en Blu-ray Discs

Magix Video Deluxe downloaden gratis

Wil je Video Deluxe van Magix downloaden? Dat kan via Downloaden.nl. Binnen enkele minuten kun je aan de slag met deze uitgebreide videosoftware. Hoe werkt gratis Video Deluxe downloaden?

 1. Start de download via de button.
 2. Kies het juiste besturingssysteem: Magix Video Deluxe voor MacOS of Magix Video Deluxe voor Windows.
 3. Open Magix Video Deluxe en start met videobewerking.

Hoe werkt Video Deluxe?

Nog niet iedereen is bekend met Magix Video Deluxe. Zonde, want de software voor videobewerking biedt je heel wat mogelijkheden. Magix staat daarnaast bekend om de ultrasnelle werking (INFUSTION Engine) van het programma, dus binnen no-time maak je van jouw bestanden het perfecte eindresultaat. Dankzij de uitgebreide functies, de snelheid en de gebruiksvriendelijkheid van het programma is het een goede vervanger van Adobe Premiere Pro.

Media importeren en video’s monteren

Om te starten met Magix Video Deluxe laad je eerst alle gewenste video’s en foto’s in het programma. Dit kan vanaf een videocamera, smartphone of DSLR.

Zijn de video’s te lang? Je kunt gemakkelijk delen uit de video’s knippen, achter elkaar zetten en de tijdlijn aanpassen.

Video’s optimaliseren met beeldstabilisatie, geluid en special effects

Bewerken van video’s in uitstraling en geluid gaat dankzij het praktische dashboard erg gemakkelijk. Zo voeg je bijvoorbeeld titels toe of pas je de helderheid/kleurwaarden aan. Je kiest uit meer dan 900 speciale effecten en overgangen. Denk aan zooms, slowmotion, versnelde weergave, et cetera.

Tevens stabiliseer je bewogen video’s, bijvoorbeeld wanneer deze trillen door sterke wind of het ontbreken van een statief. Geluiden kun je versterken of juist verzwakken. Met de grote collectie muziek en geluiden vind je altijd een passend geluidseffect, van klassiek tot rock en van natuurgeluiden tot mensengeluiden.

Magix Video Deluxe films opslaan en exporteren

Is je video gereed? Tijd om te importeren! Je deelt je films online of brand ze op dvd’s en Blu-ray Discs. En wanneer je ze afspeelt op tv dan geniet je van volledige 4K-/UHD-kwaliteit.

Upgrade naar Magix Video Plus of Premium

Werkt Magix Video Deluxe helemaal naar je wens, maar zou je graag nóg meer functies tot je beschikking willen? Dan is een upgrade naar de uitgebreidere versies van Video Deluxe iets voor jou. Extra functies:

 • Tot 600 extra effecten, sjablonen en overgangen
 • Montage-assistent met filmsjablonen
 • Kleurwaarden in één klik overbrengen naar alle scènes
 • Chroma-keying (achtergrond originele opname snel aanpassen)
 • Geanimeerde reisroutes

Aan de slag met Magix Video Deluxe

Heb je nog nooit met Video Deluxe gewerkt? Geen probleem, het programma is gemakkelijk te leren, zeker als je een aantal YouTube Tutorials bekijkt (er zijn er genoeg!). De basis van Magix Video Deluxe leer je in onderstaande tutorial.

Wil je eerst het videobewerkingsprogramma gratis testen voordat je de volledige versie aanschaft (eenmalige aankoop), download dan hieronder de free trial op Downloaden.nl.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Video bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is VSDC Free Video Editor.