Magix Video Pro X downloaden

Gratis Magix Video Pro X voor Windows en Mac downloaden? Dat kan op Downloaden.nl!

Magix Video Pro X voor Mac en Windows

Heb jij al ooit gewerkt met software van Magix? Ze bieden onder andere videobewerkingssoftware aan die vergelijkbaar is met Adobe Premiere Pro. Een supersnelle interface, uitgebreide tools, gebruiksgemak en haarscherpe kwaliteit, dat is wat je mag verwachten van het professionele Magix Video Pro X.

Hoe complex je filmproject ook is, met Pro X maak je het tot een succes. Een greep uit de functies:

  • Realtime audiomixer
  • Realtime beeldstabilisator
  • Audio Cleaning Tool
  • Uitgebreide Color Grading
  • Meer dan 1500 effecten en sjablonen
  • Oneindig veel montage-tools, zoals punts montage, multicam bewerking, knippen, trimmen, et cetera
  • Resoluties tot 8K UltraHD

Magix Video Pro X downloaden gratis

Wil je Video Pro X van Magix downloaden? Dat doe je via Downloaden.nl. Na installatie begin je direct met professionele beeldbewerking. Hoe werkt gratis Video Pro downloaden?

  1. Start de download via de button.
  2. Kies het juiste besturingssysteem: Magix Video Pro X voor MacOS of Magix Video X voor Windows.
  3. Open Magix en importeer je video’s.

Hoe werkt Video Pro X?

De bewerkingstools en workflows maken Video Pro X tot een van de eenvoudigste tools voor videobewerking. Het is toegankelijk voor iedereen die een professionele film wil neerzetten. Dankzij de video-engine is een vlotte bewerking in 4K UltraHD-opnames met hoge resolutie op iedere computer mogelijk. Zo tover je je losse videobestanden om in een kwalitatief eindresultaat.

Bestanden importeren

Je kunt zowel video’s, afbeeldingen als muziek gemakkelijk importeren. Heb je verschillende videoformaten in bijvoorbeeld SD-, HD- en UHD-resolutie? Dan kun je er direct mee aan de slag, zonder dat je ze eerst om moet zetten naar hetzelfde formaat. Als je een verticale video vanuit je smartphone importeert dan lijnt Video Pro X deze uit.

Uitgebreide montage- en correctietools

Wanneer je het hebt over de bewerkingstools van Magix Video Pro X dan weet je bijna niet waar je moet beginnen. Zo kun je bijvoorbeeld met één of enkele klikken nauwkeurig knippen en trimmen. Tevens heb je volledige spoorcontrole, waarbij je nummers steeds naar wens opnieuw kunt indelen, rangschikken, kopiëren en verwijderen.

Gaten worden gevonden en gesloten in een klik, zodat alle clips soepel en correct in elkaar overlopen. Ook de muziek kan hier perfect op aangepast worden. Met multicam-editing verander je live van perspectief.

Met de film- en montagesjablonen optimaliseer je met weinig moeite je clips tot professioneel resultaat en met de Color Picker pak je meteen het gewenste kleurenpallet op. Beelden qua kleur op elkaar afstemmen gaat automatisch. Verder bevat Video Pro X UX-optimalisaties en maak je gebruik van 360 graden bewerking en realtime beeldstabilisatie.

Opslaan en exporteren van video’s

Magix Video Pro X heeft altijd gestreefd naar technologische innovatie boven de industriestandaard. Dit zie je niet alleen terug in de snelheid en uitgebreide tools, maar ook de kwaliteit van de video’s. Werk met resoluties tot 8K Ultra HD, HDR-kleurbereik en de nieuwste effecten uit de filmindustrie.

Importeren kan als volledige film, maar ook in batches. Zo kun je dus los hoofdstukken exporteren. Naast video’s voor web maak je ook dvd’s en Blu-ray Discs. Een (zelf ontworpen) sjabloon voor menu toevoegen is mogelijk.

Magix Video Pro X of Video Deluxe

De bewerkingstools zijn bij Video Pro X heel erg uitgebreid. Hoeft het van jou niet zó uitgebreid, maar wil je wel gebruikmaken van standaard montage- en correctietools en tal van sjablonen? Wellicht dat Magix Video Deluxe meer iets voor jou is. Hierbij maak je gebruik van 900 special effects, sjablonen en overgangen, filmmuziek en geluid en kleur- en beeldstabilisatie.

Aan de slag met Video Pro X van Magix

Wil je starten met videobewerking en gaan voor het meest professionele resultaat? Download dan nu Video Pro X. Normaal betaal je een vaste pakketprijs (eenmalig bedrag, exclusief updates), maar Downloaden.nl heeft hier de gratis testversie beschikbaar. Download hier je free trial en ga aan de slag met deze professionele software.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Video bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is WinX HD Video Converter .