WinX HD Video Converter downloaden

Ben je op zoek naar een uitstekende video converter waarmee je kunt converteren, compressen en editen? Kies dan voor WinX HD Video Converter. Download gratis op Downloaden.nl!

Wat is WinX HD Video Converter Deluxe?

WinX HD Video Converter is een tool die razendsnel video’s naar tal van bestandsformaten converteert. Dit werkt met behulp van GPU (in plaats van CPU). Afhankelijk van hoe snel die is kan het converteren in slechts 5 minuten geregeld zijn. De video size file wordt vervolgens tot 90% verkleind, zonder kwaliteitsverlies. Zo kun je eenvoudig al je video’s bewaren zonder dat je veel schijfruimte nodig hebt. Eerst dvd’s converteren? Dat kan met WinX DVD Ripper.

 • WinX HD Video Converter voor meer dan 350 digitale bestandsformaten
 • Onder meer MP4, AV1, MKV, HEVC, M2TS, WMV en MP3
 • Bestanden voortaan afspelen via mobile of direct delen via social media
 • Ondersteunt video’s op pc, tablet, USB, SSD, HDD, et cetera
 • Werkt razendsnel met behulp van GPU
 • Ook voor het bewerken van videobestanden
 • Meer dan 10 miljoen gebruikers sinds 2010
 • HD Video Converter voor Mac of Windows

WinX HD Video Converter gratis downloaden

Zoek je een WinX HD Video Converter free download? Dan zit je goed op deze pagina van Downloaden.nl. We hebben namelijk een gratis WinX HD Video Converter Deluxe free trial voor je klaarstaan. Download WinX HD Video Converter gratis en ervaar het gemak van deze tool. Hoe werkt gratis WinX HD Video Converter downloaden?

 1. Start de download via de button
 2. Kies het juiste besturingssysteem
  WinX HD Video Converter Windows of Mac
 3. Converteer je video naar het gewenste bestandsformaat!

Met deze gratis WinX HD Video Converter download krijg je toegang tot de complete software, maar word je gelimiteerd in het aantal te converteren minuten. Wil je onbeperkt converteren en gebruik maken van de volledige tool? Dan kun je upgraden naar de betaalde versie. Je kunt het programma natuurlijk wel eerst vrijblijvend proberen om te beslissen of het iets voor jou is!

Hoe werkt WinX HD Video Converter Deluxe?

WinX HD Video Converter is super eenvoudig in gebruik. Je hoeft simpelweg het gewenste videobestand te selecteren en vervolgens krijg je een lijst met output profielen om uit te kiezen. Dat kan gaan om populaire video profielen zoals 4K MP4 video, AVI of MOV video, maar ook om muziek profielen, toestel profielen voor afspelen op een specifiek toestel of webvideo profielen voor direct delen op sociale media als YouTube, Vimeo en Facebook. Na selecteren kun je de gewenste kwaliteit aangeven en dan klik je op uitvoeren om het converteren te starten. Optioneel kun je ook nog bewerkingsopties doorvoeren.

Geconverteerde video’s bewerken

WinX HD Video Converter is meer dan een converter. Je kunt er dus ook bewerkingen mee uitvoeren, zoals het invoegen van een intro en outro, het knippen in of samenvoegen van verschillende fragmenten of het toevoegen van ondertitels. Je kunt bijvoorbeeld ook beelden van drones of van je webcam toevoegen. Kortom, movies personaliseren tot in de puntjes.

Converteren zonder kwaliteitsverlies

Je kunt je video tot 90% verkleinen, wat erg handig is om schijfruimte besparen. Dit zonder kwaliteitsverlies. Dat maakt het eenvoudiger om video’s te delen. Je kunt ze omzetten naar 1080p, maar ook 4K en 8K. Je eigen foto slideshow maken en muziek eronder zetten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Download HD Video Converter Deluxe

Benieuwd naar het gebruiksgemak van dit programma? Wil je toegang tot de meest uitgebreide functies? Je bent niet de enige, want jaarlijks worden er zo’n 50 miljoen video’s met deze tool geconverteerd. Start met de WinX Video Converter gratis download en beslis daarna of je over wilt stappen naar HD Video Converter Deluxe upgrade.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Video bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Magix Video Pro X.